Inbraakbeveiliging beschermt ook als u thuis bent

Inbrekers komen niet alleen als u niet thuis bent. Daarom slaat u twee vliegen in één klap als u inzet op naderhand aan te brengen beveiligingstechniek. Naast inbraakbeveiliging bieden onze producten een ander groot voordeel. Ze beschermen u als u thuis bent tegen een overval, oplichting en ongewenst bezoek.
Mooie beveiligingsoplossingen zijn bijvoorbeeld pantsernachtschoten of deurbijzetsloten die zijn voorzien van een kierstandhouder. Met deze houder bent u in staat de deur slechts een klein stukje te openen. Ideaal voor het aannemen van kleine voorwerpen of een gesprek met iemand die u niet kent.

De deurspion: een klassieker die u beschermt als u thuis bent

Een klassieker is de deurspion. Deze geeft u een kijkje voor de deur zonder dat u zelf wordt gezien. Let bij de aanschaf van een deurspion op een model met een kijkhoek van minimaal 200 graden zodat daders zich niet kunnen verstoppen. Naast een deurspion kan ook een intercominstallatie - ideaal in combinatie met een videosysteem - u beschermen tegen ongewenste bezoekers, oplichting of een roofoverval.

Meer over veiligheid als u thuis bent

Overvallen

Met de juiste beveiligingsoplossingen beschermt u zichzelf niet alleen tegen inbrekers, u bent ook beschermd tegen een overval als u thuis bent.

meer

Stalking

Waar houdt genegenheid op en wanneer is sprake van stalking? Stalking is een strafbaar feit dat diep ingrijpt in het privéleven van slachtoffers.

meer

Medische noodgevallen

Moderne gevarenmeldsystemen bieden snelle hulp en betrouwbare bescherming door middel van alarmknoppen. Ook in medische noodgevallen.

meer