Een veilige onderneming; waarom het belangrijk is uw bedrijf te beschermen

Als u uw onderneming goed wil beschermen, is het belangrijk onbevoegden de toegang tot uw object en bepaalde ruimtes te ontzeggen. Met mechanische beveiliging en alarmcentrales voorkomt u gewelddadig binnendringen. Door middel van videobewaking ziet u precies wat er gebeurt en heeft u bewijs als dat nodig is.

Ook tijdens kantooruren kunt u uw onderneming beschermen. Met behulp van een sluitinstallatie of toegangscontrolesysteem weert u onbevoegde personen van bepaalde afdelingen. Dit is belangrijk omdat elke afdeling andere eisen stelt aan veiligheid en toegang.

Een sluitinstallatie of toegangscontrolesysteem biedt u de mogelijkheid de toegang tot uw bedrijf en afdelingen precies vast te leggen en te bepalen wie waar toegang heeft. Met behulp van een elektronisch systeem kan de toegang ook op datum en tijd worden ingesteld.

Toegangscontrolesystemen kunnen worden gekoppeld aan alarminstallaties en elektronische componenten zoals liften, rolluiken en elektronische poorten. Zo beschikt u over een compleet en efficiënt veiligheidssysteem. In combinatie met videobewaking verhoogt u de veiligheid en zet u een gebruiksvriendelijk systeem op dat ook door uw medewerkers wordt gewaardeerd.

Meer over bescherming voor ondernemingen

Toegangscontrole

ABUS videocamera’s bewaken de ingangen van winkels, praktijken, bedrijven en kantoren. Sluitinstallaties beveiligen de toegang tot de onderneming.

meer

IT-veiligheid

Gegevensdiefstal en industriële spionage komen steeds vaker voor. Hier leest u hoe u uw gegevens en IT-systeem effectief beveiligt.

meer

Toezicht op medewerkers

Oneerlijke medewerkers richten jaarlijks voor miljoenen euro’s schade aan. Beperk de schade en verlaag verliezen door fraude en verduistering.

meer

Diefstal

Diefstal komt voor in alle ondernemingen. In de detailhandel, maar ook in magazijnen, bij productiebedrijven en op kantoren. Wij laten u zien hoe u zichzelf kunt beschermen.

meer

Productie en ontwikkeling

Bewakingscamera's van ABUS helpen processen te automatiseren en te bewaken. Spaar personeel uit en verminder afval.

meer

Arbeidsveiligheid

Videobewaking verhoogt de veiligheid op de werkplek en helpt ongevallen voorkomen. Dankzij intelligente bewakingssystemen kan in geval van nood sneller gereageerd worden.

meer

Containerbeveiliging

Veel vracht- en zeecontainers zijn onvoldoende beveiligd tegen diefstal. Speciale containersloten beschermen tegen onbevoegde toegang.

meer

Service- en alarmcentrales

Alarminstallaties mogen niet direct worden doorgeschakeld naar de politie of brandweer. Wij informeren u over de belangrijkste criteria bij het kiezen van de juiste alarmcentrale.

meer

Logistiek

Leer hoe u met videotechniek uw logistiek kunt verbeteren. Het inzetten van videocamera's is ideaal om uw eigendommen te beschermen.

meer

ABUS-producten voor de bescherming van uw onderneming