Sluitinstallaties voor alle toepassingsgebieden

Moderne toegangscontrole mogelijk met sluitinstallaties

Losse sleutels en onoverzichtelijk sleutelbeheer behoren tot het verleden met de moderne sluitinstallaties van ABUS. Sluitinstallaties maken modern gebouwbeheer mogelijk. Of het nu gaat om de huismeester of directiemedewerker, iedereen heeft slechts één sleutel. In combinatie met professioneel sleutelbeheer is er te allen tijde overzicht van de gebruikers en toegangsautorisaties.

Naast sluitinstallaties biedt ABUS Seccor elektronische toegangscontrolesystemen. Elektronische sluitcilinders laten zich - afhankelijk van het model - bedienen met een chipsleutel, proximity-sluitmedia (bijvoorbeeld kaarten) of het invoeren van een code. Door middel van een computerprogramma kunnen sluitplannen worden beheerd. Zo is het mogelijk gericht te bepalen wie tot welke ruimte toegang heeft. Bij varianten met een tijd- en protocolfunctie kunnen sluitrechten voor bepaalde ruimtes ook afhankelijk van tijd en datum worden verleend. Een voordeel van elektronische controlesystemen is de mogelijkheid snel te kunnen reageren. Zo kan in het geval van verlies een sleutel snel worden gedeactiveerd.

Ingangen bewaken met videocamera's

Toegangscontrole door middel van camera's

De entree van uw bedrijf is een gevoelig gebied dat 24 uur bewaakt en beveiligd moet worden. Met de bewakingscamera's van ABUS heeft u op elk moment zicht op alle ingangen van uw onderneming. Video-opnames met hoge resolutie helpen u bij het identificeren van (potentiële) criminelen.

Weten wie komt en wie gaat

Het is uw goed recht te weten wie er binnenkomt en weggaat. U kunt dat ook checken. Wat had de persoon aan bij binnenkomst? Wat had hij bij zich en wat droeg hij toen hij het pand verliet? Met wie had de persoon contact en gedroeg hij zich opvallend?
De entree van uw onderneming biedt interessante toepassingsmogelijkheden voor videobewaking. Zo kunt u camera's gebruiken voor het identificeren van gezichten waardoor u in sommige gevallen zelfs geen beveiligingsmedewerkers meer nodig heeft. Dat spaart niet alleen kosten, u maakt ook een vriendelijke en uitnodigende indruk op bezoekers.

Ingangsbewaking met videocamera © ABUS