Vertrouw op de nummer 1!

ABUS producten hebben wereldwijd een uitstekende reputatie. Er is nauwelijks een onderneming in de veiligheidsbranche die zoveel bekendheid geniet als ABUS. De naam ABUS staat niet alleen voor innovatie, maar ook voor hoogwaardige, betrouwbare en beproefde producten op het gebied van veiligheid.

Gegarandeerd: hoge veiligheidsstandaard en beste kwaliteit

Certificaten garanderen een hoge, constante veiligheidsstandaard en de beste kwaliteit. Dat is de reden dat ABUS laat haar producten internationaal laat certificeren door onafhankelijke testinstituten. ABUS producten worden regelmatig onderscheiden voor hun design en gebruikersvriendelijkheid. Met een onafhankelijke beoordeling van onze producten bent u verzekerd van kwaliteit.

Met deze producten van ABUS voelt u zich veilig

Voor veiligheid thuis

Beveilig uw huis of appartement met de alarmsystemen en videobewaking van ABUS. Extra veiligheid bieden vensterbeveiliging, deurbeveiliging en hangsloten.

Veilig onderweg

Bescherm uw fiets en motor met sloten van ABUS. Draag een fietshelm. De inhoud van containers kunt u beveiligen met containersloten.

Voor veiligheid in uw onderneming

Bescherm uw kantoor en bezittingen tegen inbraak en brand met alarmsystemen en videobewaking van ABUS. Installeer een sluitsysteem en toegangscontrole.

Meer over getest en gekeurd

In het testlaboratorium

Voor een product op de markt komt, wordt het onderworpen aan meerdere uitgebreide tests.

meer

Keurmerken

Keurmerken en markeringen helpen bij het kiezen van producten. Hier vindt u een selectie van de belangrijkste keurmerken.

meer

Testberichten

Testberichten bieden u een oriëntatiehulp bij de keuze van beveiligingsoplossingen. Hier stellen wij de belangrijkste keurmerken van onafhankelijke instituten aan u voor.

meer

Onderscheidingen

Veel beveiligingsoplossingen van ABUS zijn onderscheiden om hun kwaliteit en vormgeving.

meer

Internationaal

ABUS-producten zijn internationaal getest en gecertificeerd. Hier vindt u een selectie van internationale testcertificaten.

meer