ABUS serie 83: aan de sleutel aanpasbare hangsloten voor alle toepassingen

Is het onderhoud van uw aan de sleutel aanpasbare hangsloten meestal tijdrovend en nemen ze veel opslagruimte in? Dan is de ABUS serie 83 precies wat u nodig heeft! Onze beroemde aanpasbare sloten beschikken over eigenschappen waarmee u veel tijd en ruimte bespaart. Ze zijn eenvoudig aan te passen en u bespaart magazijnruimte omdat u niet meer verschillende beugellengtes of sluitsystemen op voorraad hoeft te hebben.

Precisie en kwaliteit, snelle aanpassing, eenvoudige cilinderwissel, snelle functieconversie en de ontwikkeling van de NANO PROTECT™-coating voor extreme weerstand tegen corrosie zijn standaard bij de ABUS serie 83. De slotkast van gehard staal en beugel van het nieuwe lichtgewicht TITALIUM™-aluminium maken deze hangsloten, die reeds bekend staan als de beste hangsloten ter wereld nog beter.

Overzicht serie 83 – Hier ziet u een lijst met verschillende modellen uit de serie 83 die momenteel verkrijgbaar zijn: - nur Textblock

Overzicht – hier ziet u een lijst met verschillende modellen uit de serie 83 die momenteel verkrijgbaar zijn:

Overzicht – hier ziet u een lijst met verschillende modellen uit de serie 83 die momenteel verkrijgbaar zijn:

Z-element

Het Z-element is een gepatenteerde eigenschap van de ABUS serie 83. Het is een klein stuk metaal voor een snelle en eenvoudige wisseling tussen gedwongen sluiting en standaardsluiting.

meer

Pinopening

Met onze gepatenteerde pinopening kan de cilinder nu nog gemakkelijker worden aangepast aan de sleutel. Binnen enkele seconden zijn de pinnen gewijzigd!

meer

Verwisselbare kern

Veel hangsloten uit de serie 83 zijn verkrijgbaar met verwisselbare kern zodat ze met vele verschillende OEM-sleutelgaten kunnen worden gebruikt.

meer

Eenvoudige beugelwisselling

Voor de hangsloten uit de serie 83 zijn beugels met verschillende groottes verkrijgbaar. Met ons gepatenteerde beugelvervangingsgereedschap kan de beugel snel en eenvoudig worden gewisseld.

meer