Efficiëntie en systeemdiversiteit

Uw sluitinstallatie wordt op maat gemaakt!

  • Veiligheid en efficiëntie zijn twee begrippen die zich zeer goed met elkaar laten combineren. Met 15 verschillende sluitsystemen biedt ABUS u een van de meest omvangrijke programma's sluitinstallaties van de branche en daarmee voor ieder project een passende oplossing.
  • Een voorbeeld voor de efficiëntie is de compatibiliteit van de verschillende systemen. Deze maakt het bijvoorbeeld mogelijk een systeem voor hoge veiligheidseisen met tot elf actieve vergrendelingselementen te combineren met een ander systeem met zes actieve vergrendelingselementen.
  • Dit betekent voor u: u kunt binnen één sluitinstallatie deuren met een geringere beveiligingsrelevantie (bijvoorbeeld tussendeuren of wc-deuren) voorzien van een eenvoudiger systeem en ruimtes met een hogere beveiligingsrelevantie (bijvoorbeeld buitendeuren of computerruimtes) van een hogere beveiligingsuitrusting. Daarmee bespaart u en bereikt u een hoge veiligheidsstandaard.

Combinatie van mechanische en elektronische sluitingen

  • De mogelijkheid mechanische en elektronische sluitcilinders in één sluitinstallatie te combineren, garandeert u flexibele en economische oplossingen. Onder het dak van de ABUS-groep zijn beide competenties voor de ontwikkeling en fabricage van mechanische en elektronische sluitcilinders verenigd. Dit maakt intelligente en efficiënte oplossingen voor u mogelijk.
  • De ABUS combisleutel is tegelijk mechanische sleutel en proximity-medium voor de bediening van elektronische sluitcilinders. Op deze manier is het mogelijk beide systemen in een zinvol en op maat gemaakt totaalconcept in één object te integreren. Dit biedt u voordelen op het punt van comfort, veiligheid en kostenbesparing.
  • In bepaalde objecten is ook toepassing van een volledig elektronische sluitinstallatie zinvol. Ook hier biedt ABUS de passende oplossingen.

Op het gebied van efficiëntie en veiligheid heeft ABUS steeds het juiste antwoord – laat u adviseren door onze experts!

Meer over het onderwerp sluitinstallaties