VdS kwaliteitswaarmerk – veiligheid voor familie, huis en woning

Als er zeer hoge waarden worden verzekerd, dan kan de verzekeringsmaatschappij bepaalde mechanische beveiligingsmaatregelen of een VdS-goedgekeurde alarminstallatie eisen. Privégebruikers hebben bij producten met het VdS Home-kwaliteitswaarmerk de zekerheid dat ze niet alleen voldoen aan de desbetreffende DIN/EN-normen, maar ook bestand zijn tegen de uitgebreide, op de praktijk georiënteerde VdS-eisen. Daarmee is de privégebruiker in de toekomst bij zijn beslissing ten aanzien van brandbeschermings- en veiligheidstechniek niet meer alleen aangewezen op de beweringen van de fabrikant of de handel.

Sicherheit für Familie, Haus und Wohnung © ABUS

VdS: 'Vertrauen durch Sicherheit'

De VdS schadepreventie is als onderneming van het Verbond van Duitse verzekeraars de onafhankelijke certificeringsinstantie voor veiligheidstechniek in Duitsland. Met strenge certificeringsrichtlijnen zorgt de VdS voor hoogwaardige producten die ook onder de meest ongunstige toepassingsomstandigheden de beste resultaten en veiligheid garanderen.

www.vds.de

VdS Home

Voor producten die speciaal voor toepassing in woningen ontwikkeld werden, wordt het keurmerk VdS Home verstrekt. Dit kwaliteitswaarmerk bevestigt een uitstekende kwaliteit en biedt zekerheid bij de keuze van producten en diensten op het gebied van bescherming bij brand en diefstal na inbraak. De VdS Home-gegevensbank bevat gecertificeerde firma's voor advies en montage van veiligheidstechniek.

www.vds-home.de

Tip: verzekeringen eisen producten met het VdS Home-keurmerk

Veel verzekeringen ondersteunen hun klanten bij de aanschaf en installatie van een alarminstallatie met VdS-kwaliteitswaarmerk.

Ons advies: spreek eenvoudig uw verzekering aan over dit onderwerp!