Snel en eenvoudig naar het videobeeld © ABUS

Snel en eenvoudig naar het videobeeld

De videobewakingsoplossingen van ABUS onderscheiden zich bijzonder door hun gebruiksvriendelijke bediening en hun flexibiliteit. Een systeem is gemakkelijk in te richten en aan te passen aan uw individuele behoeftes.
Comfortabele, intuïtieve bediening staat bij alle ABUS-producten op de voorgrond, en vooral de camera's van ABUS zijn eenvoudig te begrijpen. Zo kunt u ook als leek de camera's in de actuele toepassing gemakkelijk bedienen en aanpassen aan veranderde situaties. En als u het eens niet meer weet, helpen de begrijpelijke en duidelijke gebruiksaanwijzingen van ABUS.

Snel en ongecompliceerd gemonteerd

Met Easy Plug bespaart u tijd, en de montage verloopt gemakkelijk en veilig, bijvoorbeeld met de IR-minibuitencamera's. De camera wordt pas na de bevestiging van de steun erop opgestoken. Daardoor wordt hij niet beschadigd door het montagewerk en kan hij er voor onderhoudsdoeleinden zonder tijdverlies weer afgenomen worden.

De ABUS testmonitor is de ideale hulp bij alle videoprojecten: hij laat zich flexibel transporteren en levert overal de gewenste meetgegevens – over videobeeld, spanning en aansluiting. PTZ-camera's laten zich elegant via de monitor besturen en in een handomdraai afstemmen op verschillende posities.

Snel en ongecompliceerd gemonteerd

Extra comfort met intelligente functies

Drag & Drop – het live-beeld van een camera laat zich uit de lijst aan de rechterkant direct naar een venster van de videosoftware slepen om het in groot formaat weer te geven.

PUK-functie – de PUK, een blauwe stuurknop in de videomanagementsoftware, maakt het mogelijk willekeurige camera-aanzichten in te stellen doordat men deze eenvoudig naar de gewenste plek in het beeld sleept.

IP-camera's via de muis besturen – beweeg eenvoudig het bewakingsbeeld in de browser en stuur op deze manier bijvoorbeeld een draai/kantel-netwerkcamera in alle richtingen. Zo behoudt u met slechts één camera het overzicht.

Intuïtieve videomanagementsoftware

Met de professionele videomanagementsoftware VMS van ABUS bewaakt, bestuurt en beheert u de videogegevens van uw camera via de eenvoudig te bedienen gebruikersinterface. Daarmee verandert u uw pc of videoserver in een krachtig videomanagementcentrum waarmee de integratie van alle videobronnen in een naadloos veiligheidssysteem u gemakkelijk af gaat.

Intuïtieve videomanagementsoftware

Zonder gecompliceerde menu's

Voor elke bewakingssituatie de juiste instelling van uw camera! Met eenvoudige schakelaars kunt u bepaalde beeldcorrectiefuncties in- of uitschakelen – afhankelijk van toepassingsplaats en eisen. Eveneens kunt u het diafragma en de waarde van de lichtsterkte instellen, waarbij de camera omschakelt tussen dag- en nachtmodus. Zo laten de camera's zich perfect aan de geldende eisen aanpassen.

Zonder gecompliceerde menu's

Bedieningselementen voor de essentie

Ergonomische toetsen maken de bediening van de ABUS recorder zo aangenaam mogelijk. De bedieningselementen zijn tot de essentie beperkt en overzichtelijk gerangschikt. Alle in- en uitgangen bevinden zich aan de achterzijde, om camera's of monitors gemakkelijk te kunnen aansluiten. Met de optionele afstandsbediening bedient u de videobewaking zo eenvoudig als een televisietoestel, en nog wel comfortabel vanuit uw favoriete plek.

Bedieningselementen voor de essentie

ABUS-producten met bijzonder eenvoudige bediening

Andere oplossingen