Problemen oplossen met ABUS videobewaking

Het besluit bewakingscamera’s te installeren, wordt vaak genomen na een onaangenaam voorval. Als er steeds opnieuw goederen uit uw bedrijf verdwijnen bijvoorbeeld, of als geweld het veiligheidsgevoel van uw medewerkers aantast. Op dat moment ontstaat de wens voor meer bescherming door videobewaking.
Optimale veiligheid geeft een bewakingssysteem dat een passende oplossing biedt voor uw probleem. In dat geval profiteert u niet alleen van de beste informatie, maar ook van effectieve afschrikking van potentiële daders. Mocht er iets gebeuren, dan helpt het systeem u overzicht behouden en snel hulp inschakelen.
Videosystemen zijn ook geschikt voor de bewaking van automatische productieprocessen en het volgen van pakketten. Ze kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan procesoptimalisatie en kwaliteitsborging.

In deze situaties helpt videobewaking

Diefstal

Als uit uw winkel of magazijn steeds weer goederen verdwijnen en er aanzienlijke inventarisverschillen zijn, dan kan videobewaking uitkomst bieden.

meer

Vandalisme

Of het nu om agressieve, dronken jjongeren of om graffitispuiters gaat, een robuuste videobewaking beschermt uw eigendommen tegen beschadiging envandalisme.

meer

Geweldmisdrijven

Vooral in de openbare ruimte en bij grote evenementen kan videobewaking een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid en het oplossen van geweldmisdrijven.

meer

Procesoptimalisatie

Bewaak processen in de fabricage, optimaliseer automatische procedures en leveringsprocessen. Met videobewaking bereikt u meer efficiëntie en veiligheid in uw onderneming.

meer

Technische uitdagingen

Slecht weer, onoverzichtelijk terrein, extreem contrast of te weinig licht: met speciale technische functies en accessoires krijgt u bewakingsbeelden van uitstekende kwaliteit.

meer

ABUS-producten voor videobewaking

Meer advies over videobewaking