Overal veilig met videobewaking

Videobewaking van ABUS beschermt, beveiligt en helpt u bij het ophelderen van misdaden. Videobewaking kan op veel plekken worden toegepast: thuis, op het werk en in de openbare ruimte. Laat u inspireren door de vele toepassingsmogelijkheden en zie dat videobewaking naast klassieke beveiligingstaken ook een bijdrage kan leveren aan procesoptimalisatie, ongevallenpreventie en kostenreductie.

 Met videobewaking overal veilig © ABUS

Toepassingsgebieden voor videobewaking

Zakelijke objecten

Videotechniek is samen met de mechanische en elektronische beveiliging een belangrijke bouwsteen voor een systematische en effectieve bescherming van uw zakelijke object.

meer

Detailhandel

Diefstal is een van de grootste problemen in de detailhandel. Videobewaking schrikt potentiële daders en oneerlijke medewerkers af en helpt u diefstal van goederen te voorkomen.

meer

Huishoudens

Ook thuis levert videobewaking een grote bijdrage aan de bescherming van uw eigendommen en uw veiligheid. Videobewaking is snel geïnstalleerd en goedkoper dan u denkt!

meer

Mobiele bewaking

Met lichte, onopvallende minicamera's en minirecorders kunt u ook onderweg discreet bewaken. Ideaal voor beveiligingsdiensten, op reis en bij gebruik op bouwterreinen.

meer

Openbare ruimte

Videobewaking in de openbare ruimte dient de gemeenschap en verhoogt de veiligheid: zowel bij evenementen, in musea als in parkeergarages en in het verkeer.

meer

Landbouw

Observatie van dieren in de stal of het bewaken van de aansturing van machines: videobewaking in de landbouw ondersteunt kwaliteits-, milieu en veiligheidsmanagement.

meer

ABUS-producten voor videobewaking

Meer advies over videobewaking