Moventor 2.0 QUIN velvet black zijaanzicht Moventor 2.0 QUIN velvet black vooraanzicht Moventor 2.0 QUIN velvet black achteraanzicht Moventor 2.0 QUIN velvet black bovenaanzicht

Moventor 2.0 QUIN velvet black M

Net als zijn voorganger Moventor is de Moventor 2.0 een all-mountain helm. De QUIN-versie heeft een valdetectiesysteem dat in de helm is geïntegreerd. Deze functie van de slimme helm kan contactpersonen in noodgevallen informeren en levens redden.

Alle varianten voor Moventor 2.0 QUIN
Grootte voor Moventor 2.0 QUIN
Kleuren voor Moventor 2.0 QUIN
Beschrijving

Steile klim, razendsnelle aanvallen, de hele dag avonturen: "Down-Country" zit boordevol actie. Een goede, veilige helm zoals de Moventor 2.0 is hiervoor essentieel.

Down-country: snel naar boven, snel naar beneden en herhalen. Als zich een val voordoet, kan de Moventor 2.0 QUIN levens redden. De in de helm geïntegreerde QUIN-technologie kan een val detecteren. Aangezien het systeem gekoppeld is aan een app op de smartphone, wordt bij een val info naar een contactpersoon voor noodgevallen gestuurd. De Moventor 2.0 is zeer geschikt voor de eisen van mountainbikers die zich thuis voelen op steile trails. Deze helm is licht, goed geventileerd en de pasvorm biedt meer bescherming aan de achterkant van het hoofd. Bij afdalingen zorgen de tien luchtinlaten en negen luchtuitlaten voor een goede ventilatie. Dankzij het Zoom Ace MTB-verstelsysteem kan de helm individueel aan elk hoofd worden aangepast. Dit is vooral belangrijk wanneer u off-road rijdt.

Technologieën

  • Multi-Shell In-Mold voor een duurzame verbinding tussen de buitenschaal en het schokabsorberende helmmateriaal (EPS)
  • Zoom-Ace-MTB: In hoogte verstelbaar verstelsysteem voor aanpassing aan de hoofdomtrek
  • Paardestaart-compatibiliteit: Helm is zeer geschikt voor vlechtdragers-draagsters
  • Zijdelings verstelbaar, anti-slip TriVider-riemsysteem
  • Ingegoten onderschaal voor extra belastbaarheid
  • State-of-the-art QUIN-technologie: Geïntegreerde versnellingssensor die een evt. val detecteert en meet. Bij een val brengt het systeem een vooraf bepaalde contactpersoon op de hoogte.
  • GoggFit: Apparaat dat het mogelijk maakt een goggle te bevestigen wanneer de sporter deze tijdens de rit niet nodig heeft
  • Ventilatie: uitstekende ventilatie door 10 luchtinlaten en 9 luchtuitlaten
Specificaties
kleur: zwart
Maat: M
Achterlicht: Nee
Peak: Ja
Gewicht: 305 g
Kleurontwerp: velvet black
Hoofdomtrek: 54-58 cm
Smart - Crash Detection: Ja
Vizier: Nee
Loading ...