HUD-Y champagne gold zijaanzicht HUD-Y champagne gold vooraanzicht HUD-Y champagne gold achteraanzicht HUD-Y champagne gold bovenaanzicht

HUD-Y champagne gold M

Stijlvol onderweg in de stad: De HUD-Y fietshelm is meer dan alleen hoofdbescherming - het is ook een modeaccessoire. Het unieke, strakke design in combinatie met het verstelbare achterlicht is een blikvanger op elk hoofd.

Alle varianten voor HUD-Y
Grootte voor HUD-Y
Kleuren voor HUD-Y
Beschrijving
De futuristische nieuwe HUD-Y is de perfecte metgezel in de stad. Deze fietshelm staat voor coolness en past in elk stadsbeeld.
Neem de diepe pasvorm van moderne mountainbikehelmen, de hoofdvorm van de GameChanger racefietshelm en voeg daar een dosis sci-fi styling aan toe. Voeg nu de oplaadbare, magnetisch bevestigde achter-LED toe en voilà - de moderne helm voor de stad! Aan de achterkant van het hoofd zit een magnetische USB-lichtstrip met vier verschillende lichtstanden. De brandduur hangt ervan af of Power Mode, Eco Mode, Blink Mode (knipperen) of Pulse Mode actief is. Naast vrij effen, fraaie kleuren zijn er ook signaalkleuren, bijvoorbeeld voor groepen mensen die werkzaam zijn in de beveiligingsindustrie. Iedereen die stijlvol en beschermd wil fietsen, kan niet om de ABUS HUD-Y Urban helm heen.
Toepassingsvoorbeeld - HUD-Y pure white Toepassingsvoorbeeld - HUD-Y pure lavender Toepassingsvoorbeeld - HUD-Y pure mint Toepassingsvoorbeeld - HUD-Y pure rose Toepassingsvoorbeeld - HUD-Y shiny white Toepassingsvoorbeeld - HUD-Y goldfish orange Toepassingsvoorbeeld - HUD-Y shiny white
ABUS Hud-Y
ABUS Hud-Y
ABUS Hud-Y

 

Prijzen & Partners
Eurobike Award Winner 2021
Eurobike Award Winner 2021

Prijzen & Partners

Technologieën

  • Vierschalig In-Mould ontwerp voor een duurzame verbinding van de buitenschaal met schokabsorberend helmmateriaal (EPS)
  • In hoogte verstelbaar Zoom Ace Urban-Fit-systeem met paardenstaartcompatibiliteit voor rijders met langer haar
  • Multi-Position-scherm voor een zeer goede luchtcirculatie en zonlichtregeling
  • Groothoek-LED-lamp met hoog vermogen en magnetische bevestiging
  • Afhankelijk van de stand heeft de lamp een maximale lichtsterkte van negen lumen. De vier standen zijn Eco Mode, Power Mode, Blink Mode (knipperen) en pulseren.
  • LED-lampje snel oplaadbaar via micro-USB. De kleur van de LED geeft aan wanneer het laadproces is voltooid
  • ActiCage: Versteviging van de helmstructuur, die is geïntegreerd in het EPS-hardschuim van een helm. De kooi-architectuur creëert ruimte voor grote ventilatieopeningen en stabiliseert de helm.
  • FidLock magnetische gesp
  • Zijdelings verstelbaar, anti-slip TriVider-riemsysteem
Specificaties
kleur: goud
Maat: M
Achterlicht: Ja
Peak: Ja
Gewicht: 300 g
Kleurontwerp: champagne gold
Hoofdomtrek: 54-58 cm
Smart - Crash Detection: Nee
Vizier: Nee
Accessoires
Loading ...