Chain Claw 10 zwart

Chain Claw 10 zwart

De twee klemmen die afzonderlijk kunnen worden bevestigd, zijn een groot voordeel van het Chain Claw 10-handboeislot. Daarom is het slot bijzonder geschikt voor de beveiliging van e-scooters. Maar het kan ook voor fietsen worden gebruikt.

Alle varianten voor Chain Claw 10
Kleuren voor Chain Claw 10
Beschrijving
Wat op het eerste gezicht op klassieke handboeien lijkt, is een speciale beveiliging van ABUS om dieven af te schrikken. De gehard stalen constructie van het e-scooter- en fietsslot zorgt ervoor dat dieven liever met hun handen van andermans eigendom afblijven.
De robuuste Chain Claw 10 geeft het startschot voor een nieuw type slot: het handboeislot. Met een 7 millimeter dikke en 10 centimeter lange, speciaal geharde stalen ketting biedt het fietsslot comfortabele veiligheid in de gekende ABUS-kwaliteit. De klemmen kunnen 360 graden worden gedraaid dankzij geïntegreerde scharnieren en zijn dus uiterst flexibel. Bovendien hebben ze een krasbescherming om de frames van fietsen en scooters optimaal te beschermen. Voor het openen van de klemmen zonder sleutel moet aan beide zijden een individueel gekozen 4-cijferige code worden ingevoerd. Chain Claw 10 voldoet aan ABUS-beveiligingsniveau 8 en biedt daarmee een goede diefstalbeveiliging voor het kort beveiligen van waardevolle voorwerpen zoals e-bikes, bakfietsen, e-scooters en buggy's. Dankzij dit slot wordt elk uitstapje een veilige rijbeleving.

Technologieën

  • 7 mm dik en 10 cm lange vierkante ketting
  • Roterende gewrichten en een bevestigingspunt voor de manchetten met een diameter van 55 mm zorgen voor maximale flexibiliteit
  • De ketting en delen van de behuizing en de klemmen zijn gemaakt van speciaal gehard staal
  • Cijfercode individueel instelbaar

Toepassing en gebruik

  • Goede bescherming bij een gemiddeld diefstalrisico
  • Aanbevolen voor het beveiligen van fietsen of e-scooters
  • Elke klem kan met zijn eigen cijfercombinatie worden beveiligd

Tips

  • Goed alternatief voor de ketting, aangezien twee afzonderlijke voorwerpen kunnen worden omsloten/beveiligd

 

Specificaties
Soort vergrendeling: cijfercombinatie
Gewicht: 1070 g
kleur: zwart
Loading ...