Combiflex™ TravelGuard zwart

Combiflex™ TravelGuard zwart

Flexibel, betrouwbaar en altijd bij de hand. De Combiflex TravelGuard is de perfecte bescherming voor je helm of rugzak tijdens uitstapjes. Dat is een streep door de rekening van gelegenheidsdieven en zo kun je op je gemak van je pauze genieten.

Alle varianten voor Combiflex™ TravelGuard
Kleuren voor Combiflex™ TravelGuard
Beschrijving
Je helm gewoon even onbeveiligd aan het stuur hangen of je rugzak onbeheerd achterlaten - dat zou geen optie mogen zijn. En basisbescherming kan zo eenvoudig zijn.
Omdat de Combiflex TravelGuard zo handzaam is, kun je hem gebruiken voor het snel en betrouwbaar vergrendelen van voorwerpen als fietshelmen, tassen en ski's, maar ook kinderwagens. Ideaal voor korte tussenstops en op te bergen in elke broek- of vestzak. Of het nu in de bakkerij is of in de skihut - dit is een ongecompliceerde manier om je eigendommen tegen diefstal te beschermen. Een extra stevige stalen kern en een 3-cijferige cijfercode zorgen voor de nodige bescherming. De cijfercode kan individueel worden ingesteld en gewijzigd. Met de 45 centimeter lange kabel, die vrij in lengte kan worden versteld, wordt een sjorlus gevormd. Dankzij dit flexibele ontwerp kan het kabelslot in het dagelijks leven op verschillende manieren worden gebruikt voor het bevestigen van voorwerpen en het eenvoudig beveiligen van je eigendom. Nu staat niets je rustige koffiepauze meer in de weg.

Technologieën

  • Kabelbeveiliging met extra stevige staalkern
  • 3-cijferige cijfercode is zelf in te stellen en te wijzigen
  • Kabelbeveiliging met ontgrendelbaar sluitmechanisme
  • Klein en licht, past goed in broek- of jaszak

Toepassing en gebruik

  • Kabelslot zonder sleutel voor dagelijks gebruik of op reis
  • Ideaal voor het vastzetten van bagage, kinderwagens, sportuitrusting zoals ski's, snowboards of inlineskates en fietshelmen

Downloads

Algemene downloads:

Specificaties
Soort vergrendeling: cijfercombinatie
Gewicht: 80 g
kleur: zwart
Loading ...