Het ABUS draadloze alarmsysteem Secvest beveiligt woningen en huizen

De Secvest draadloze alarminstallatie zet nieuwe maatstaven op het vlak van de inbraakmeldingstechniek: ideaal voor integratie in bestaande installaties, intuïtieve bediening en kan eenvoudig worden uitgebreid. Uniek: mechatronische componenten bieden mechanische weerstand aan de inbreker en activeren tegelijkertijd een alarm.

Wat er ook gebeurt, de Secvest beschermt

© ABUS Secvest Funkalarmanlage

  • Gebruiksvriendelijke, moderne touch-interface
  • Alarmeert reeds bij de inbraakpoging
  • Beschermt tegen inbraak, brand, water en in noodgevallen
  • Videobewaking integreerbaar
  • Met app en in webbrowser te bedienen
  • Draadloze techniek
  • Uitgebreide service door gekwalificeerde partners
  • Subsidie voor inbraakpreventie

© ABUS Secvest Funkalarmanlage

Zo voelt veiligheid

Een alarmsysteem moet inbrekers afschrikken en bewoners beschermen – de Secvest kan nog meer. Het draadloze alarmsysteem biedt niet alleen betrouwbare bescherming tegen inbraak, brand, water en in noodgevallen, maar is bovendien met het moderne design een extra wellnessfactor in uw woning.

De elegante touch-interface heeft een gebruiksvriendelijke bediening. Een geïntegreerde helderheidssensor zorgt voor een dynamische verlichting die zich aan de betreffende lichtverhoudingen in de ruimte aanpast. Daarmee biedt het meest succesvolle draadloze alarmsysteem van ABUS, de Secvest, een optimale combinatie van veiligheid en vormgeving.

pre_burglar

Inbraak

Het draadloze alarmsysteem Secvest meldt niet alleen de inbraak. De intelligente componenten voorkomen actief dat de inbreker het huis binnenkomt.

pre_fire

Brand

De draadloze rookmelder Secvest herkent gevaarlijke rookontwikkeling meteen en slaat alarm nog voordat er brand uit kan breken.

pre_water

Water

Waterlekkages kunnen grote schade veroorzaken. De draadloze watermelder Secvest slaat alarm bij uittredend water.

       

pre_emergency

Noodgeval

Een druk op de knop is voldoende: met de mobiele draadloze noodoproepzenders of de noodoproeptoetsen van de Secvest kunt u uzelf actief beschermen en op elk moment hulp inroepen.

© ABUS Secvest Funkalarmanlage

Daar komt niemand langs

Als de intelligente alarmering wordt gecombineerd met een mechanische basisbeveiliging, krijgt met de wereldwijd unieke mechatronische inbraakbeveiliging van ABUS. De Secvest kan zo een inbraak niet alleen in een vroeg stadium herkennen, maar ook actief verhinderen.
Het mechatronische systeem van ABUS bestaat uit sterke mechanische deur- en raambeveiligingen, die zijn uitgerust met intelligente elektronica. Bij een inbraakpoging gebeuren er twee dingen: Een hoge drukweerstand van ongeveer één ton wordt ingezet tegen de hefboomwerking die de inbreker uitoefent, tegelijkertijd activeert de krachtuitoefening het Secvest-alarm.

Betrouwbare bewaking ook zonder activering

Het draadloze alarmsysteem Secvest detecteert inbraakpogingen zelfs zonder dat het systeem werd geactiveerd.

Solide mechanische weerstand

De deur- en raambeveiligingen van de Secvest bieden zelfs weerstand tegen zeer krachtige inbraakpogingen door openbreken.

Eenvoudige bediening

De draadloze mechatronische raamgreepbeveiliging FO 400 E wordt bediend als een normale raamhendel.

Eenvoudige uitbreiding

De Secvest kan op ieder moment worden uitgebreid met extra componenten en bij een verhuizing eenvoudig worden meegenomen.

       

© ABUS Secvest Funkalarmanlage

Individueel bedieningsconcept

Een alarmsysteem is alleen echt veilig als het ook wordt gebruikt. Daarom moet het bedieningsconcept precies passen bij de individuele behoeften. Het draadloze alarmsysteem Secvest biedt voor iedere behoefte de juiste oplossing: Van de bediening met app onafhankelijk van de locatie tot aan de bediening direct bij de huisdeur.
In- of uitgeschakeld? De installatie meldt de status in vorm van een akoestisch of optisch signaal op de bedieningsoptie. Zo bent u op ieder moment geïnformeerd over alle gebeurtenissen.

Bediening met de wAppLoxx-deurcilinder

Met de ABUS wAppLoxx-sluitcilinder bedient u uw alarmsysteem comfortabel aan de voordeur: Zo wordt het draadloze alarmsysteem Secvest eenvoudig in- of uitgeschakeld bij het openen of afsluiten van de huisdeur met een chipsleutel. Dit is echt gebruikscomfort.
Bovendien kunnen alle voordelen van een elektronische toegangscontrole worden benut zoals het toewijzen van sluitrechten. Samen met de live-videoverificatie identificeert u duidelijk personen en verleent u toegang op afstand.

© ABUS Secvest Funkalarmanlage in Kombination mit dem wAppLoxx Türzylinder
© ABUS Secvest Funkalarmanlage

    

Gewoon meer veiligheid

Ongeacht waar u zich op dat moment bevindt: Met de Secvest app voor iOS en Android wordt u meteen geïnformeerd als er alarm wordt geslagen. Via livestream ziet u bovendien waarom er alarm is geslagen en kunt u daarop reageren.
Als er iets ernstigs aan de hand is, kunt u meteen hulp inroepen en bij een onschuldig voorval het alarm comfortabel uitschakelen. Behalve u heeft niemand toegang tot uw draadloze alarmsysteem: De Secvest en de IP-camera's zijn beveiligd met code en wachtwoord.

Snelle alarmbevestiging

© ABUS Secvest Funkalarmanlage mit App

Bij een alarmmelding kunt u via uw app de videobeelden van uw camera eenvoudig bekijken en het alarm bevestigen.

Live-videoverificatie

Met de livestream van de Secvest-app ziet u op ieder moment of alles in orde is. De toepassing is comfortabel en beveiligd met gebruikersnaam en wachtwoord.

Toegangscontrole voor onderweg

De wAppLoxx-cilinder kan meer dan alleen uw alarmsysteem aan de huisdeur besturen. Controleer eenvoudig van onderweg wie er toegang heeft tot uw huis.

© ABUS Secvest Funkalarmanlage

Veiligheid staat centraal

Onderzoeksresultaten tonen steeds vaker: een Smart Home begint bij het onderwerp veiligheid. Pas als aan deze basisbehoefte in het eigen huis is voldaan, wordt erover nagedacht om verdere processen te automatiseren.
Een Smart Home beschermt, waarschuwt en denkt mee – en is bovendien eenvoudig te bedienen. Hoe complexer het systeem is, hoe eenvoudiger de bediening moeten zijn. Met de Secvest is dat nu al het geval. Daarbij volgen wij van ABUS het devies: eenvoud schept veiligheid. En veiligheid staat centraal in het slimme huis.

Goedemorgen met Smart Home

aufwachen_secvest

Iedere ochtend heeft vast verloop: alarmsysteem uit, rolluiken omhoog, koffiezetapparaat aan of de verwarming in de badkamer opendraaien. Zou het niet mooi zijn als uw alarmsysteem deze taken van u n overneemt? U hoeft dan alleen nog maar een lichtknop naast uw bed in te drukken en alles gebeurt vanzelf: Het alarmsysteem wordt gedeactiveerd, de rolluiken gaan omhoog, het koffiezetapparaat begint op te warmen, in de badkamer schakelt de verwarming in – en u hoeft niets meer te doen dan ontspannen te genieten van het begin van de dag.

De slimme oplossing bij brandalarm

feueralarm_secvest

Bij brand telt voor de bewoners iedere seconde om het huis uit te komen. Met de installatie van een rookmelder is reeds een belangrijke stap gezet om gevaarlijke rookontwikkeling snel te herkennen. Wist u echter dat u draadloze rookmelders ook kunt integreren in uw alarmsysteem? In dat geval alarmeert niet alleen de melder u met een luide sirene. Meteen gaan ook alle lampen in huis aan een worden de rolluiken opgetrokken.

Voordelen Secvest

reason_clean

Schone inbouw dankzij draadloze transmissie

Alle Secvest-melders communiceren draadloos – daarom hoeven bij de inbouw geen kabels te worden gelegd en ontstaat er geen vuil.

reason_mechatronk_nl

Unieke ABUS-mechatronica

Met de combinatie van mechanische stalen grendels en alarm zijn de mechatronische melders van ABUS dubbel veilig.

reason_certification

Het meest succesvolle draadloos alarmsysteem van ABUS

De Secvest is het meest verkocht draadloze alarmsysteem in Duitsland – en dat is niet voor niks: met 48 draadloze zones en hoogwaardige componenten beschermt de Secvest betrouwbaar personen en goederen. De Secvest-centrale heeft slecht één keer per jaar een servicebeurt nodig.

reason_operation

Veelzijdige bedieningsopties

Met chipsleutel, code of app: de Secvest biedt maximale flexibiliteit.

Beveiliging tegen inbraak, brand, water en in noodgevallen – een omvangrijk assortiment melders zorgt voor uw veiligheid.

Tips & veel gestelde vragen
Onderdelen
Advies
Uw verzoek