Secvest Key A:30/I:30mm (Item FUKE53030)

 • De Secvest-centrale simpelweg in- en uitschakelen door het sluiten van de voordeur
 • Akoestische statusbevestiging
 • ABUS-kwaliteitscilinder tegen lock-picking
 • Bediening met één knop
 • Diverse uitwendige en inwendige afmetingen mogelijk
 • Gebruikt een veilige draadloze communicatie met Secvest en Secvest Touch

Secvest Key A:30/I:30mm (Item FUKE53030)

Voor een goede en veilige werking moet dit product worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide specialist. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de laatste veiligheidsupdates en nieuwe functies.

In een handomdraai in- en uitschakelen
De Secvest Key is een draadloze cilinder die het alarmsysteem bij het openen automatisch uitschakelt, bij afsluiten inschakelt en de status van het alarmsysteem akoestisch signaleert. Eenvoudige bediening met druk op de knop Wanneer de draadloze cilinder voor het systeem is geprogrammeerd, hoeft de deur alleen normaal te worden geopend om de installatie eenvoudig uit te schakelen. Om het systeem in te schakelen, hoeft voor het afsluiten alleen de knop op de draaiknop van de deur te worden ingedrukt. Zonder druk op de knop wordt alleen de deur afgesloten. Veiligheid plus comfort Het cilinderprofiel ABUS Wavy Line Pro zorgt voor de hoogste veiligheid. Verder beschermt de gecodeerde profielrib met blokkeerkogel tegen het onbevoegde openen van de deur door picking. Dankzij de verticale sleutelgeleiding en keersleutel-technologie sluit de stabiele, mooi gevormde sleutel in iedere cilinderstand eenvoudig af.

Opmerking: De Secvest Key is verkrijgbaar in verschillende lengtes passend voor insteeksloten conform DIN. Bij wijze van voorbeeld voor de verschillende afmetingen wordt hier de Secvest Key A:30/I:30 mm voorgesteld.

Veilige draadloze communicatie
Dit product is samen met het draadloze alarmsysteem Secvest en de Secvest Touch d.m.v. de rollingcode-methode beschermd tegen zogenaamde replay-aanvallen. Deze methode ter bescherming tegen manipulatie door derden overtreft de eisen van de veiligheidsnorm “DIN EN 50131-1 graad 2”.
Opmerking: Het product kan alleen worden gebruikt met de Secvest-centrale FUAA5xxxx. .

Item: FUKE53030
Afmetingen knop: 55 x 42 mm
Afmetingen cilinder: Eurocilinder: Binnen 30mm, buiten 30mm mm
Display: Ja
Batterijtype: 3V CR2 lithiumbatterij (FU2990)
Frequentie: 868 MHz
Zendvermogen: 10 mW
Materiaal van de behuizing: ABS
Max. levensduur van de batterij: 1 jaren
Max. bedrijfstemperatuur: 55 °C
Max. bereik ontvangen (open terrein): 100 m
Max. bereik ontvangen (gebouw): 30 m
Max. bereik zenden (open terrein): 100 m
Max. bereik zenden (gebouw): 30 m
Min. bedrijfstemperatuur: -10 °C
Nettogewicht: 0,1 kg
Spanningsbewaking: Ja
Voedingsspanning DC: 3 V
Milieuklasse: II

Omvang van de levering :

 • 1x Draadloze cilinder
 • 3x Sleutel
 • 1x Montagesleutel
 • 1x 3V CR2 lithiumbatterij (FU2990)
 • 1x Handleiding

Algemeen downloads:

Secvest Key

De draadloze cilinder Secvest Key is een optioneel accessoire voor het Secvest draadloze alarmsysteem van ABUS. Het is de eerste juiste maat cilinder die de alarminstallatie bij het ontgrendelen automatisch uitschakelt en ze bij het vergrendelen inschakelt en daarbij tegelijkertijd de toestand van de alarminstallatie akoestisch signaleert. De Secvest Key is beschikbaar in verschillende lengtes voor DIN-compliant passen. ...
Meer producten uit deze categorie Secvest Key