Proximity Chip-Sticker, 5 x Set Smartvest / Terxon SX (Item AZ5502)

  • Zonder aanraking op scherp zetten/uitschakelen van het Smartvest / Terxon-alarmsysteem zonder invoer van een code op het bedieningspaneel
  • Gewoon voor het bedieningspaneel houden
  • Zelfklevende, onopvallende proximity chip-sticker voor mobiele telefoon, portemonnee, enz.

Proximity Chip-Sticker, 5 x Set Smartvest / Terxon SX (Item AZ5502)

Klein, onopvallend en handig
Als optionele accessoire van het alarmsysteem Terxon schakelt de proximity chip-sticker de centrale via het bedieningspaneel zonder aanraking in en uit. Hiertoe wordt de chip-sticker eenvoudigweg bij het bedieningspaneel gehouden. De sticker moet op een geschikt voorwerp worden geplakt dat de gebruiker dagelijks bij zich draagt.
Eenvoudige identificatie zonder code
Voor de identificatie van de gebruiker is geen PIN-code meer nodig. Het is voldoende om het voorwerp met de daarop aangebrachte chip-sticker bij het Terxon-bedieningspaneel te houden, om zich als bevoegde gebruiker te kunnen verifiëren.
Programmering en belangrijke informatie
De chip-sticker wordt direct bij de centrale geprogrammeerd, waar ook de programmering van de autorisatie wordt uitgevoerd. De spanningsvoorziening van de sticker vindt via het radioveld van de ontvanger plaats – batterijen zijn niet nodig. Om een goede werking van de chip-sticker te garanderen, mag deze niet op met metaal afgeschermde voorwerpen worden geplakt en ook niet worden blootgesteld aan vocht of temperaturen boven de 50°C. De sticker mag niet worden geknikt of in de buurt van magnetische velden komen.

Item: AZ5502
Kleur: Wit
Afmetingen: (hxd) 0,5x25 mm
Breedte: 25 mm
Hoogte: 0,5 mm

Omvang van de levering :

  • 5x Proximity chipsleutel

Algemeen downloads:

Bedieningselementen

De bediening van de Smartvest en de Smart Security World volgt het motto: één voor alles. Met de Smartvest-app behoren complexe instellingen definitief tot het verleden. Van de installatie en de besturing van vele elektronische apparaten met de wijsvinger, of van een geautomatiseerd tijdschema tot aan het oproepen van live-videobeelden biedt de gratis Smartvest-app alles wat je woning slim maar vooral betrouwbaar ...
Meer producten uit deze categorie Bedieningselementen