ABUS Bekabelde Buitensirene (oranje) (Item AZSG10006)

  • Robuuste, weerbestendige buitensirene
  • Geluidsdruk 100 dB(A) op 1 m afstand
  • Instelbare sirenetijd en -signaal
  • LED flitstechnologie
  • Flitslicht naar boven of beneden te monteren
  • Beschermingsklasse: IP 43

ABUS Bekabelde Buitensirene (oranje) (Item AZSG10006)

Voor een goede en veilige werking moet dit product worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide specialist. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de laatste veiligheidsupdates en nieuwe functies.

De signaalgeverABUS Bekabelde Buitensirene (compacte alarmering) kan binnen en buiten het gebouw worden aangebracht. Deze professionele gecombineerde signaalgever is het beslissende onderdeel van een volledig werkende alarmketen.De alarmsirene met LED flitstechnologie is een gecombineerde signaalgever. Bij alarm geeft de sirene een extreem luid signaal met een geluidsdruk van meer dan 106 dB. De duur van het alarm, 3 of 5 minuten, kan worden geprogrammeerd. Naast de akoestische beveiliging is er een optische alarmering door een rood flitslicht dat vanaf grote afstand zichtbaar is (flitsfrequentie: 1 Hz). De sirene en het flitslicht kunnen apart worden aangestuurd. Afhankelijk van het model is de flitser leverbaar in rood (AZSG10001), geel (AZSG10006) of blauw (AZSG10011). Hierdoor kan het flitslicht actief blijven totdat de alarminstallatie met de hand wordt gereset, terwijl het geluidssignaal na een vastgestelde tijd stopt. Andere instellingen zijn mogelijk via jumpers of dipschakelaars. De signaalgever is met een deksel- en een wandcontact beveiligd tegen sabotage. Bovendien is er in de behuizing plaats voor een accu (12V / 2,1Ah). Deze noodstroomvoorziening zorgt ook voor een alarm bij een sabotagepoging door het doorknippen van de kabel. Door de robuuste polycarbonaat behuizing kan de compacte signaalgever ook buiten worden toegepast.

Item: AZSG10006
Breedte: 210 mm
Brutogewicht: 1,035 kg
Materiaal van de behuizing: POLYCARBONAT (PC)
Hoogte: 277 mm
Lengte: 75 mm
Kleur verlichting: Oranje
Verlichting: LED
Nettogewicht: 1,26 kg
Sabotagebeveiliging: Ja
Spanningsbewaking: Ja

Omvang van de levering :

  • 1x Draadgebonden buitensirene
  • 1x Sticker
  • 1x Bevestigingsmateriaal
  • 1x Quick Guide

Algemeen downloads:

Konformitätserklärungen:

Signaalgevers

Aan het einde van de alarmketen zorgen signaalgevers ervoor dat de dader opgeeft en dat eer snel hulp komt. Daarnaast verhinderen zichtbare signaalgevers veel inbraken door een afschrikkend effect. Biedt uw klanten daarom de hoogste kwaliteit: afhankelijk van de behoefte, omgeving en wensen van de klant is er een uitgebreide keuze aan alarmeringsapparatuur leverbaar. Een felle Xenon flitser of een harde sirene - met ...
Meer producten uit deze categorie Signaalgevers