Proximity Chipsleutel (Item FUBE50020)

  • Voor het activeren/deactiveren van de alarminstallaties Secvest, Secvest 2WAY en Terxon
  • Bedieningscomfort zonder code-invoer - Geen gedoe meer door het vergeten van de pincode
  • Eenvoudig voor de centrale of het bedieningspaneel houden
  • Functioneert volledig contactloos
  • Meerdere chipsleutels met één alarminstallatie te gebruiken (afhankelijk van de alarmcentrale)

Proximity Chipsleutel (Item FUBE50020)

Voor een goede en veilige werking moet dit product worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide specialist. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de laatste veiligheidsupdates en nieuwe functies.

De proximity-sleutel is een optioneel accessoire voor het contactloos schakelen van alarmcentrales en vervangt het invoeren van codes.

Gebruiksvriendelijk
voor het activeren of deactiveren houdt u de chip eenvoudig voor de centrale resp. het bedieningspaneel. De gebruiker hoeft geen pincode meer te onthouden, wat de autorisatie (authentificatie) aan de installatie aanzienlijk vereenvoudigt. Deze is bestemd voor het eenvoudig en comfortabel activeren en deactiveren van de ABUS alarminstallaties Secvest 2WAY en Terxon.

Functie
door middel van proximity-technologie geeft de in de sleutel geïntegreerde spoel door benadering de betreffende code door aan een ontvangstapparaat. Daarmee vindt de duidelijke autorisatie van de gebruiker vrijwel terloops plaats – zonder het invoeren van een pincode, zonder doorhalen van de sleutel door een scanapparaat. De spanning voor de codeoverdracht verkrijgt de proximity-sleutel door het radioveld van het ontvangstapparaat – de sleutel functioneert zo zonder eigen batterij.
Installatie en programmering:
de chipsleutel wordt in de alarmcentrale geprogrammeerd (elektronisch daar aangemeld), de programmering van de autorisatie gebeurt dan direct aan de centrale.

Item: FUBE50020
Kleur: Zwart
Afmetingen: (hxd) 7,5x34 mm
Breedte: 34 mm
Hoogte: 7,5 mm

Omvang van de levering :

  • 1x Proximity chipsleutel
  • 1x Sleutelhanger

Algemeen downloads:

Bedieningspanel

Voor de Terxon zijn talrijke professionele bedieningspanelen beschikbaar waarmee het activeren en het deactiveren van de alarmcentrale moeiteloos verloopt. Activeer het bekabelde en hybride alarmsysteem Terxon via het bedieningspaneel, de chipsleutel of de afstandsbedieningen. ...
Meer producten uit deze categorie Bedieningspanel