Terxon MX is een flexibel alarmsysteem voor woningen

De Terxon MX van ABUS is een processorgestuurde centrale met talrijke opties voor de beveiliging van privé-objecten. Als hybride installatie kan hij zowel met draadgebonden componenten alsook met draadloze componenten worden uitgebreid. Daarmee hebt u een uitstekende investeringszekerheid, want het systeem blijft altijd flexibel uitbreidbaar.

Alarminstallatie Terxon MX – flexibele veiligheid voor middelgrote gebouwen

Het bekabelde en hybride alarmsysteem Terxon MX is vooral geschikt voor kleinere en middelgrote huizen of ook voor grotere woonhuizen. Vooral bij nieuwbouw is de bekabelde alarmtechniek een voordelige oplossing die uw woonobject doeltreffend beschermt.

Terxon MX compact alarm panel

Flexibiliteit, die bekoort – draadloos en bekabeld hybride alarm

De veeleisende beveiliging van gemiddelde en grotere woningen, appartementen of huizen is met de Terxon MX alarmcentrale mogelijk. Bij vrijstaande huizen, of rijtjeshuizen, een doordacht beveiligingsconcept verlangt een volledig en flexibel systeem, dat altijd kan worden uitgebreid. De hybride alarminstallatie Terxon MX van ABUS, die zowel draadgebonden melders als ABUS Secvest draadloze componenten kan integreren, is het best opgewassen tegen deze uitdaging.

 

Deze flexibiliteit bij de selectie van melders en modules maakt de installatie universeel bruikbaar. Dit is vooral voordelig in gebouwen waar op diverse plaatsen geen bekabeling mogelijk is, of wanneer de alarminstallatie achteraf moet worden uitgebreid en men geen nieuwe kabels kan of wil leggen.