Muursteun/Plafondsteun (Item BW8060)

  • Flexibele installatiemogelijkheden: wand-, plafond- en hoekmontage
  • Voor ABUS Bewegingsmelder BW8000, BW8010, BW8020

Muursteun/Plafondsteun (Item BW8060)

Voor een goede en veilige werking moet dit product worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide specialist. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de laatste veiligheidsupdates en nieuwe functies.

De muursteun-/plafondhouderset is een accessoire voor de bewegingsmelders. Hiermee is een veilige montage gegarandeerd. Wanneer ze op 2,5 meter vloerhoogte zijn gemonteerd, dekken de bewegingsmelders een bereik af van max. 15 x 15 meter. Met de muursteun- en plafondhouderset kan de installatie flexibel worden uitgevoerd. Zowel aan wand, plafond of in de hoek: deze set kan overal eenvoudig worden bevestigd. De maximale hoekinstelling bedraagt ±45° horizontaal en +6°-17,5° verticaal. De muursteun- en plafondhouderset is geschikt voor de volgende bewegingsmelders: bewegingsmelder ECO, bewegingsmelder PROFI VdS, bewegingsmelder DUPLEX VdS, bewegingsmelder DUPLEX MW VdS en bewegingsmelder TRIPLEX MW VdS.

Item: BW8060
Breedte: 120 mm
Hoogte: 60 mm
Lengte: 230 mm
Montagelocatie: Muur, plafond, hoekmontage

Omvang van de levering :

  • 1x Muursteun/Plafondsteun
  • 1x Bevestigingsmateriaal

IR bewegingsmelders

De IR-bewegingsmelders van de ABUS Terxon alarmsystemen reageren betrouwbaar op warmtebewegingen in een ruimte. De dierimmune varianten zijn geschikt voor mensen met huisdieren. Vakkundig geïnstalleerd detecteren ze indringers en maken daarmee snel ingrijpen voor de beveiliging van uw waardevolle bezittingen mogelijk. ...
Meer producten uit deze categorie IR bewegingsmelders