8-zone Draadloze Uitbreiding voor de Terxon LX (Item AZ4220)

  • 8 draadloze afstandsbedieningen en 8 draadloze melders kunnen ingeleerd worden
  • Aansluiting met 5-draads bus
  • Duplex-antennetechnologie

8-zone Draadloze Uitbreiding voor de Terxon LX (Item AZ4220)

Voor een goede en veilige werking moet dit product worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide specialist. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de laatste veiligheidsupdates en nieuwe functies.

De 8-zone draadloze uitbreiding (AZ4220) is een uitbreidingsmodule voor de Terxon LX. Met deze module kunt u tot 8 draadloze melders in uw inbraakalarminstallatie integreren. De draadloze 8-zone uitbreiding wordt via een 4-aderige buskabel met de hoofdprintplaat van de Terxon LX verbonden. In totaal kunt u 32 uitbreidingsmodules (draadloos of bekabeld) op de Terxon LX aansluiten. Op deze manier kan uw alarminstallatie op elk moment worden uitgebreid tot een hybride installatie met maximaal 264 zones. De extra alarmzones zijn vrij programmeerbaar en voorzien van sabotagebewaking. U kunt alle melders van de Secvest generatie in de draadloze uitbreiding aanmelden. De communicatie tussen de centrale en de diverse componenten vindt plaats op 868,6625 MHz - een radiofrequentie die exclusief is gereserveerd voor beveiligingstoepassingen. De modernste draadloze FM technologie met miljoenen coderingen en de duplex-antennetechnologie staan garant voor een betrouwbare signaaloverdracht en een eenvoudige en snelle installatie van de verschillende melders. Het bereik in het vrije veld bedraagt ca. 200 meter. De zones van de (draadloze) uitbreidingsmodules worden geadresseerd via een jumper op de printplaat.

Item: AZ4220
Afmetingen: (bxhxd) 128x183x35 mm
Aansluitingen: 5-draads bus
Aantal afstandsbedieningen: 8
Aantal draadloze zones: 8
Display: 2 x 7 segmentweergave
Breedte: 128 mm
Bandbreedte draadloos alarm: Smalle band
Frequentie: 868,6625 MHz
Zendvermogen: 10 mW
Materiaal van de behuizing: ABS
Hoogte: 183 mm
Lengte: 35 mm
Opgenomen vermogen: 55 W
Max. bedrijfstemperatuur: 55 °C
Max. luchtvochtigheid: 93 %
Max. bereik ontvangen (open terrein): 100 m
Max. bereik ontvangen (gebouw): 30 m
Min. bedrijfstemperatuur: -10 °C
Modulatie: FM
Nettogewicht: 0,33 kg
Sabotagebeveiliging: Ja
Spanningsbewaking: Nee
Voedingsspanning DC: 12 V
Energieverbruik: 55 mA
Codering: Ja

Omvang van de levering :

  • 1x 8-zone Draadloze Uitbreiding voor de Terxon LX

Algemeen downloads:

Konformitätserklärungen:

Terxon MX uitbreidingen

De veelzijdige modules van ABUS Terxon SX en MX alarmcentrales bieden u huisbeveiliging met de hoogste perfectie en flexibiliteit. Laat uw alarmcentrale met vaste bedrading door een vakmonteur volgens uw wensen uitbreiden. ABUS heeft daarvoor een groot assortiment met geschikte producten voor u. ...
Meer producten uit deze categorie Terxon MX uitbreidingen