8-zone Draadloze Uitbreiding voor de Terxon MX (Item AZ4120)

  • 8 draadloze melders en 8 afstandsbedieningen kunnen ingeleerd worden
  • Aansluiting met 4-draads bus
  • Duplex-antennetechnologie

8-zone Draadloze Uitbreiding voor de Terxon MX (Item AZ4120)

Voor een goede en veilige werking moet dit product worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide specialist. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de laatste veiligheidsupdates en nieuwe functies.

De 8-zone draadloze uitbreiding is een uitbreidingsmodule voor de Terxon MX. Met deze module kunt u tot 8 draadloze melders in uw inbraakalarminstallatie integreren. De 8-zone draadloze uitbreiding wordt via een 4-aderige buskabel met de hoofdprintplaat van de Terxon MX verbonden. In totaal kunt u maximaal 3 uitbreidingsmodules (draadloos of bekabeld) op uw Terxon MX alarminstallatie aansluiten. Op deze manier kan de Terxon MX op elk moment worden uitgebreid tot een hybride installatie met maximaal 32 zones. De extra alarmzones zijn vrij programmeerbaar en voorzien van sabotagebewaking. U kunt alle melders van de Secvest 2WAY in de draadloze uitbreiding aanmelden. De communicatie tussen de centrale en de diverse componenten vindt plaats op 868,6625 MHz - een radiofrequentie die exclusief is gereserveerd voor beveiligingstoepassingen. De modernste draadloze FM technologie met miljoenen coderingen en de duplex-antennetechnologie staan garant voor een betrouwbare signaaloverdracht en een eenvoudige en snelle installatie van de verschillende melders. De zones van de (draadloze) uitbreidingsmodules worden geadresseerd via een jumper op de printplaat (9 tot 16, 17 tot 24 en 25 tot 32).

Item: AZ4120
Afmetingen: (bxhxd)128x183x35 mm
Aantal afstandsbedieningen: 8
Aantal draadloze zones: 8
Display: 2x7 segmentweergave
Breedte: 128 mm
Bandbreedte draadloos alarm: Smalle band
Frequentie: 868,66 MHz
Zendvermogen: 10 mW
Materiaal van de behuizing: ABS
Hoogte: 183 mm
Lengte: 35 mm
Opgenomen vermogen: 55 W
Modulatie: FM
Nettogewicht: 0,33 kg
Sabotagebeveiliging: Ja
Voedingsspanning DC: 12 V
Energieverbruik: 55 mA
Codering: Ja

Omvang van de levering :

  • 1x 8-zone Draadloze Uitbreiding voor de Terxon MX

Terxon MX uitbreidingen

De veelzijdige modules van ABUS Terxon SX en MX alarmcentrales bieden u huisbeveiliging met de hoogste perfectie en flexibiliteit. Laat uw alarmcentrale met vaste bedrading door een vakmonteur volgens uw wensen uitbreiden. ABUS heeft daarvoor een groot assortiment met geschikte producten voor u. ...
Meer producten uit deze categorie Terxon MX uitbreidingen