Verlichte infomodule voor deurintercom (Item TVHS20040)

  • Verlichte infomodule voor ModuVis-deurintercomsysteem
  • Ideaal als naamplaatje of als huisnummerweergave
  • Geschikt voor opbouw- of inbouwframes
  • Meerdere modules kunnen worden geïntegreerd in één ModuVis-systeem

Verlichte infomodule voor deurintercom (Item TVHS20040)

Voor een goede en veilige werking moet dit product worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide specialist. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de laatste veiligheidsupdates en nieuwe functies.

VOLLEDIG MODULAIR: DE DEURINTERCOM MET VIDEO

Personen die voor de deur staan zien, met hen spreken en de deur openen. Eenvoudig te installeren, modulair aan te passen aan elk gebouw - en aan de individuele wensen van de gebruiker.

Welkom thuis – met ModuVis
De infomodule dient als een verlichte bel of verlicht naambordje of om het huisnummer weer te geven (in combinatie met de ModuVis-videomodule en eventuele andere modules). Dit maakt een individueel aantrekkelijk ontwerp van de entree mogelijk, bijvoorbeeld voor uw eigen huis.

Eenvoudig te installeren
De infomodule wordt eenvoudigweg aangesloten op de videomodule en wordt erdoor gevoed. In de nachtmodus wordt de achtergrondverlichting automatisch geactiveerd. Afhankelijk van het gebruikte inbouwframe wordt het systeem in- of opgebouwd.

Volledig modulair, uitgebreid uitbreidbaar
Een belangrijk voordeel: Afhankelijk van het aantal appartementen of woonruimtes en de lokale behoeften kunnen er eenvoudig meerdere modules aan het systeem toegevoegd worden. Zo zijn naast andere infomodules ook toetsenblokken of beldrukmodules voor maximaal 49 appartementen mogelijk. Per appartement wordt één ModuVis-touchmonitor geïntegreerd voor de bediening.

Item: TVHS20040
Afmetingen: 98 × 99.8 × 33.7 mm
Breedte: 98 mm
Hoogte: 99,8 mm
Lengte: 33,7 mm
Max. bedrijfstemperatuur: 60 °C
Max. luchtvochtigheid: 0,95 %
Min. bedrijfstemperatuur: -40 °C
Beschermingsklasse IP: 65

Omvang van de levering :

  • 1x Info module
  • 1x Quickguide
  • 1x Safety Instructions

Benodigde accessoires:

IP-videomodule voor deurintercom
TVHS20000
2-draads videomodule voor deurintercom
TVHS20010

Bekabelde deurintercoms

ABUS ModuVis - het alles-in-één videodeurintercomsysteem dat zich aanpast aan de locatie en de eisen van de klant: Of het nu gaat om een eengezins- of meergezinswoning, installatie in een nieuw gebouw of voor het vernieuwen van een bestaand intercom- of belsysteem. Gewoon goed: door de verschillende modules te combineren, kunt u uw individuele intercomtoestel samenstellen, inclusief de juiste bedrading (IP-netwerk of beldraad) en de ...
Meer producten uit deze categorie Bekabelde deurintercoms