Elektrische doeropener ET85 (Item 57555)

Compacte allrounder: Met deze elektrische deuropener krijgt u een product dat snel te installeren en eenvoudig te bedienen is.

Elektrische doeropener ET85 (Item 57555)

KLEIN MULTI-TALENT

Compact ontwerp, universele toepassingsmogelijkheden: Deze elektrische deuropener overtuigt door de snelle installatie en de nauwkeurige afstelling van de grendel.

Als u op zoek bent naar een elektrische deuropener voor uw appartementsgebouw, bedrijf of andere commerciële eigendom, die compact en snel te installeren is, dan is deze opener uw antwoord. De grendel kan gemakkelijk worden uitgelijnd ten opzichte van de schoot van het gebruikte insteekslot, en kan universeel worden gebruikt. Het kleine ontwerp vergemakkelijkt de montage aan het slot. Hiervoor wordt een nauwkeurige schootafstelling gebruikt. De opener kan worden gebruikt voor DIN rechts en DIN links deuren.

Technologie:

  • Nominale spanning 8-14 volt, voor gelijk- en wisselstroom
  • Kleine inbouwafmetingen dankzij de symmetrische constructie
  • Met instelbare schoot

Toepassing:

  • Universeel toepasbaar voor links- en rechtsdraaiende deuren
Technische tekening
Item: 57555
Afwerking: zilver
Artikelgroep: 18
Packaging: individual box
Spanning: 9 - 16 VLT
Type: mit Arretierung

Downloads:

Elektrische deuropeners

De elektrische deuropeners van ABUS ontgrendelen de deur met een druk op een knop, zonder dat de deur persoonlijk moet worden geopend. Deuropeners worden bij voorkeur gebruikt bij huisdeuren van meergezinswoningen, bij bedrijfspanden of ondernemingen. In het ABUS-assortiment zijn verschillende modellen opgenomen. Alle ABUS-deuropeners zijn universeel inzetbaar voor links- en rechtsscharnierende deuren.  ...
Meer producten uit deze categorie Elektrische deuropeners