ABUS aluminiumsloten: praktisch, sportief of lieflijk

ABUS hangsloten van aluminium zijn breed inzetbaar. Ze zijn handzaam, licht en beveiligen uw waardevolle spullen betrouwbaar. Blauw, rood, violet, groen, oranje of geel, als cijferslot of met sleutel – in dit assortiment vindt u zeker het passende hangslot.

Perfect voor de industrie

Het hangslot 72/40 is speciaal voor de industrie en industriële veiligheid ontwikkeld. Het is licht en ideaal voor de beveiliging van machines, installaties, deuren, kasten of werkkisten. De 72/40 is bovendien in verschillende kleuren beschikbaar; hierdoor is een kleurcodering mogelijk om de verschillende werkplekken, medewerkers of verantwoordelijkheden van elkaar te onderscheiden.

Het hangslot voor het bezegelen van de liefde

Steeds meer verliefde stelletjes bezegelen hun liefde aan de reling van een brug. Ze hangen dan een hangslot aan de brug dat is gegraveerd of beschilderd met een liefdesboodschap, de trouwdatum of gewoon de namen van de geliefden. Daarna gooien ze de sleutel in het water. Een aantal jaren geleden is de trend naar al Duitsland overgewaaid, om precies te zijn naar de Hohenzollernbrug in Keulen. Hier hangen ondertussen al meer dan tienduizend sloten aan de reling. De traditie stamt oorspronkelijk uit Italië.

Onze Love Lock-serie is precies wat geliefden zoeken. In rood en met romantische motieven zijn deze hangsloten perfect geschikt om de liefde te bezegelen. Daarnaast kan het stel de namen, trouwdatum of een persoonlijke boodschap laten graveren.

De sporter onder de hangsloten

De mySport-serie wordt gevormd door de sportievelingen onder de hangsloten. Deze hangsloten worden gesierd door zeven verschillende takken van sport en zijn zo een echte blikvanger. De mySport-sloten zijn uitstekend geschikt om bijvoorbeeld het kastje in de sportschool mee af te sluiten.