Cijferslot 78

Om waardevolle voorwerpen bij een laag diefstalrisico te beveiligen, bevelen wij ons cijferslot 78 met veilig sluitsysteem aan - bijvoorbeeld kluisjes in scholen en fitness-studio's.

Cijferslot 78

VEILIG SLUITSYSTEEM

Het cijferslot 78 heeft een hoogwaardig, veilig sluitmechanisme.

Voor de beveiliging van waardevolle voorwerpen bij laag diefstalrisico, bijvoorbeeld kluisjes in scholen en gymzalen, bevelen wij ons cijferslot 78 met Safe-sluitmechanisme aan. De beugel van gehard staal kan worden vergrendeld en ontgrendeld met een individuele, driecijferige cijfercode. De slotkast is gecoat in een speciaal elektrochemisch proces om een hoge mate van corrosiebestendigheid te bereiken. In de 78KC-versie zorgt de geïntegreerde masterkey-functie van het cijferslot ervoor dat een bovengeschikte persoon alle sloten met één hoofdsleutel kan bedienen door middel van een cijfercode.

Technologie:

  • Hardstalen beugel
  • 78KC: hoofdsleutel opent met 2 000 verschillende individuele combinaties (hoofdsleutelfunctie door cilinder aan achterzijde)
  • Hoge bescherming tegen manipulatie
  • Speciale corrosiebestendige coating

Toepassing:

  • Beveiliging van goederen / voorwerpen van geringe waarde of bij een gering diefstalrisico
  • Comfortabele bediening door sleutelloze toepassing, bijv. aan kluisjes, kasten etc. in scholen, bedrijven, etc.

Varianten:

  • Kastbreedte: 50 mm, 78KC/50 (Key Control)
Cijferslot 78KC/50 KC507 
Item 47670

Level: 3
Breedte a: 50 mm
Gewicht: 187 g
Packaging: individual box
Cijferslot 78/50 B/DFNLI 
Item 33655

Level: 3
Breedte a: 48 mm
Gewicht: 157 g
Packaging: blister packaging

Downloads:

Cijfersloten

De compacte cijfersloten kennen op basis van het sluitsysteem een groot inzetgebied, ook bij verschillende gebruikers. Hierbij valt te denken aan de beveiliging van bagage, werkkasten of kastjes in de sportclub. 3-cijferig of 4-cijferig Aangezien de hangsloten via een afzonderlijk in te stellen 3- of 4-cijferige combinatie worden vergrendeld, zijn ze uitstekend geschikt voor de vrijetijdsbesteding. U hoeft namelijk nooit een sleutel mee te ...
Meer producten uit deze categorie Cijfersloten