Dieven bijten de tanden stuk op Granit™

De hangslotserie ABUS Granit™ is ontwikkeld op basis van de Zweedse verzekeringsspecificaties, die bekend staan om hun strenge eisen. De Europese CEN-norm is hiermee te vergelijken.

Wereldleider in veiligheid

De hangsloten uit de ABUS Granit™-serie voldoen aan deze strenge normen en worden daarom wereldwijd gezien als een van de veiligste hangsloten. De kraak- en trekweerstand liggen boven de zes ton. De hoogwaardige materialen en zorgvuldige verwerking vormen de basis van dit kwalitatief hoogwaardige hangslot uit Duitsland. Innovatieve, verlichte sleutel en de zwarte-granietcoating biedt een optimale corrosiebescherming die kenmerkend is voor de producten.

ABUS Plus – uiterst veilig sluitwerk

Het ABUS Plus-sluitsysteem is een van de karakteristieken van de Granit™-serie. Dit uiterst veilige sluitwerk maakt “intelligente” openingspogingen zoals picking en kraak bijna onmogelijk. Omdat er zeer veel tijd nodig is om een hangslot open te breken, behoort het ABUS Plus-sluitwerk tot een van de veiligste sluitwerken ter wereld. De Granit-serie is te combineren met een stevige ketting, bijv. voor motoren of duur bouwgereedschap.