ABUS KeyGarage™ – voor het veilig bewaren van sleutels en betaalpasjes

Verstop uw sleutel niet langer onder de vloermat of bloempot, met de KeyGarage™ heeft ABUS een intelligente en veilige oplossing voor het bewaren van sleutels. Beveiligd door een cijferslot, beschermt de stevige stalen behuizing sleutels en codecards tegen onbevoegde toegang.

Sleutels toegankelijk voor meerdere personen

Als meerdere mensen toegang moeten hebben tot de sleutels, biedt de KeyGarage™ een eenvoudige en veilige oplossing voor het constant uitwisselen van sleutels. U hoeft alleen de cijfercode uit te wisselen binnen de kring van bevoegde mensen. Indien deze kring verandert, kan de code eenvoudig en snel worden gewijzigd – er zijn 10.000 verschillende codes beschikbaar. Daarom is de KeyGarage™ ook heel geschikt voor autoverhuurbedrijven, eigenaren van vakantiehuizen of voor ambulante verpleging.

De behuizing van massief metaal en de robuuste sluitkap van drukgegoten zink beschermen tegen ongewenste toegang. Het cijfermechanisme wordt door een kunststofdeksel beschermd tegen de weersinvloeden.

De KeyGarage™ is in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

787 en 787BIG

Het model 787 is bedoeld voor wandmontage binnen en op een beschermde locatie buiten. Door middel van een wieltje kan de KeyGarage™ met een 4-cijferige code worden ver- en ontgrendeld. De variant 787BIG heeft, zoals de naam al zegt, extra veel opslagruimte. In de KeyGarage™ 787BIG is plaats voor 30 sleutels maar ook voor hele sleutelbossen. De uitneembare haak, waaraan meerdere sleutels kunnen worden opgehangen, biedt extra comfort.

797

Het model 797 heeft een extra beugel, zodat de KeyGarage™ als een hangslot aan de deurknop kan worden gehangen of aan de leuning kan worden bevestigd. De beugel is zo ontworpen dat hij niet in de beveiligde ruimte komt. Als bescherming tegen krassen zijn de beugel en behuizing bovendien voorzien van een kunststof omhulling. Ook dit model heeft een wieltje voor het ingeven van de 4-cijferige code.