Veiligheid en flexibiliteit met modulaire keersleutelsystemen

Bescherm uw woning en alles wat u lief is. Met onze keersleutelsystemen Bravus MX en Vela MX voldoen wij aan uw veiligheidsbehoefte en bieden maximale veiligheid met de kern van roestvrij staal.

Ijzersterke veiligheid

© ABUS MX System

De rvs-elementen in de kern van de cilinder bieden standaard ijzersterke veiligheid: Het tussenstuk van roestvrij staal, de inlay voor de boorbeveiliging uit zeer sterk roestvrij staal en de geharde stalen elementen in het binnenste van de cilinder bieden bescherming tegen boren, trekken en breken.

Een sleutel voor uw huis

© ABUS MX - Een sleutel voor uw huis

Open met slechts één sleutel alle deuren in uw huis – van de tuindeur, brievenbus, huis- en voordeur tot aan het hangslot van het tuinhuisje. Hiermee behoort de zware sleutelbos voorgoed tot het verleden.

Eigentijdse sleuteltechnologie

© ABUS MX sleuteltechnologie

Met een ABUS-keersleutelsysteem gaat u mee met de tijd: Dankzij de innovatieve vorm merkt u nauwelijks dat u de sleutel in uw broekzak heeft. Ook in het donker opent u met de comfortabele keersleutel de deur zeer eenvoudig. De moderne, massieve sleutel breekt niet en is gemaakt van slijtarm materiaal – zo heeft u lang plezier van uw sluitsysteem.

Maximale flexibiliteit

MX Maximale flexibiliteit

U gaat verhuizen? U gaat uw deur vervangen? Geen probleem! Modulaire cilinders kunnen snel aan uw deur worden aangepast. Zo blijft u altijd flexibel voor veranderingen.

Bescherm wat u lief is

© ABUS MX Bescherm wat u lief is

Met een ABUS-keersleutelsysteem is uw huis veilig. Gepatenteerde technologieën beschermen tegen cilindermanipulatie en illegaal gekopieerde sleutels. De veiligheidskaart als pasje voor de sluitinstallatie zorgt ervoor dat alleen bevoegde personen kopieën van sleutel en cilinder kunnen bijbestellen.

Kwaliteit ‘made in Germany’

© ABUS Pfaffenhain

Hoogwaardige materialen, een uiterst nauwkeurige productie en de ervaring van ABUS geven niet alleen een veilig gevoel. De ontwikkeling en productie van de sluitcilinders in Duitsland garandeert de hoogste productkwaliteit en een lange levensduur.