Sluitsysteem Integral – high-security systeem met comfortabele keersleutel

Het sluitsysteem Integral wordt gebruikt in situaties waarin de hoogste eisen worden gesteld aan de veiligheid. De uiterst complexe opbouw van de Integral-cilinders met drie hoekniveaus beschermt betrouwbaar tegen intelligente manipulaties aan de cilinder en daarmee tegen het openen met een onbevoegde sleutel.

Highlights

De standaarduitrusting van de Integral cilinder met een extra hardmetalen brug van speciaal gehard staal garandeert optimale bescherming tegen openboren.
Het sluitsysteem Integral is uitstekend geschikt voor het realiseren van zeer grote en complexe sluitinstallaties met hoge beveiligingseisen. Maar ook bij kleine sluitinstallaties of individuele sloten, waarbij optimale veiligheid en een groot sluitcomfort zijn vereist, wordt het systeem Integral gebruikt. De massieve keersleutel biedt daarbij een zeer hoog sluitcomfort.
Een uitbreiding van Integral sluitinstallaties met elektronische componenten, bijv. elektronische cilinders of ook slagboombesturingen of alarminstallaties, is op elk moment mogelijk. 

In een oogopslag

Profiel Keerprofiel voor optimale veiligheid
Systeemomvang 1 veiligheidsniveau
5- of 6-pens systeem
Highlights Optimale bescherming tegen manipulatie
Comfortabele keersleutel
Toepassingsgebieden Individuele / gelijksluitende systemen
Kleine tot zeer grote sluitinstallaties
Certificaten Optioneel SKG***
Combinatie elektronica Ja, met combisleutel
Productie Made in Germany, DIN EN 1303,
gecertificeerd conform ISO 9001:2008

Downloaden:
Prospectus Integral
Bestek (uitbestedingen)

Hardmetalen brug als boorbeveiliging

De hardmetalen brug die standaard in het systeem Integral wordt gebruikt uit gehard staal, maakt openboren van de Integral cilinder vrijwel onmogelijk. De hardmetalen brug en de maximaal 16 actieve, geveerde sluitingen in de cilinder garanderen optimale veiligheid.

VdS-gecertificeerde cilinder

  • Cilinderuitrusting con-form de vereisten van verzekeringsmaat-schappijen
  • Speciale stiften in de cilinderkern en -behuizing voor optimale bescherming tegen boren, picking en slagpicking.
  • Identificatie met VdS-logo en keuringsnummer
  • Gebruik uitsluitend in 6-pens dubbele, knop- en halve cilinders

Combinatie met elektronica

De combinatie met elektronische systemen is dankzij de Combi Cap en de Skuni Cap heel eenvoudig. De sleutel kan direct af fabriek als mechanisch-elektronische combisleutel worden geleverd. Integratie van elektronische componenten achteraf is mogelijk met de Combi Cap. Ook externe systemen als alarmsystemen of tijdregistratie- en betaalterminals kunnen met deze hybride sleutel worden bediend.