Sluitsysteem Wavy Line pro – comfortabele keersleutel met golfcontour

Het sluitsysteem Wavy Line onderscheidt zich door de unieke golfcontour die de sleutel een bijzonder design verleent. De massief gebouwde keersleutel met de afgeronde contour biedt de gebruikers een zeer hoog sluitcomfort.

Highlights

Ook op het vlak van veiligheid legt de Wavy Line pro de lat hoog. De blokkeerkogel in de cilinder zorgt voor een zeer hoge weerstand tegen intelligente manipulatiepogingen van de cilinder. De gecodeerde profielrib op de sleutel voorkomt doeltreffende illegale sleutelkopieën. Daarnaast biedt het sluitsysteem Wavy Line pro dankzij octrooibescherming een hoge wettelijke bescherming tegen kopiëren.

Bovendien zijn Wavy Line pro cilinders standaard uitgerust met een speciale slagpickbescherming die het openen van de juiste maat cilinder door slagpicking doeltreffend bemoeilijkt.

Wavy Line pro is erg geschikt voor enkele sluitingen, alsook voor kleine en middelgrote sluitinstallaties voor particulieren en bedrijven. De mogelijke combinatie met elektronische componenten betekent extra speelruimte voor de configuratie van de sluitinstallatie.

In een oogopslag

Profiel Meervoudig paracentrisch keerprofiel
Systeemomvang 1 veiligheidsniveau
Systeem met 6 pennen
Highlights Zeer comfortabele keersleutel
Gecodeerde profielrib met blokkeerkogel
Anti-slagtechnologie
Wettelijke beveiliging (patent)
Toepassingsgebieden Individuele / gelijksluitende systemen
Kleine tot middelgrote sluitinstallaties
Certificaten Optioneel SKG ***
Combinatie elektronica Ja, met combisleutel
Productie Made in Germany, DIN EN 1303, gecertificeerd conform ISO 9001:2008

Downloaden:
Prospectus Wavy Line pro
Flyer EEN sleutel voor alles
Bestek (uitbestedingen)

Wavy Line pro – een veiligheidsniveau

  • Voor hoge beveiligingseisen
  • Maximaal 10 geveerde sluitingen op twee sluitingsniveaus
  • Zeer comfortabele, massieve keersleutel met golfcontour

Gecodeerde profielrib en blokkeerkogel

Met de gecodeerde profielrib op de sleutel en de blokkeerkogel in de cilinder biedt het sluitsysteem Wavy Line pro een hoge bescherming tegen manipulatie. Bij een poging tot sluiting met een foutief gecodeerde of ontbrekende profielrib op de sleutel voorkomt de blokkeerkogel dat de cilinder wordt gesloten. Tegelijkertijd garandeert de gecodeerde profielrib een extra hoge technische kopieerbeveiliging.

Combinatie met elektronica

De combinatie met elektronische systemen is dankzij de Combi Cap en de Skuni Cap heel eenvoudig. De sleutel kan direct af fabriek als mechanisch-elektronische combisleutel worden uitgerust. Ook integratie van elektronische componenten achteraf is mogelijk met de Combi Cap. Met deze combisleutel kunnen elektronische systemen zoals slagbomen, alarminstallaties of tijdregistratie- en betaalterminals worden bediend.