WLX Mifare Desfire transponder (Item 506613)

  • Transponder voor contactloos openen van de dubbele knopcilinder wAppLoxx
  • Robuust en in ABUS discus-design
  • Iedere transponder is uniek en daarmee beschermd tegen uitlezen en kopiëren
  • Bij verlies eenvoudig snel gebruiker met app / in browser blokkeren

WLX Mifare Desfire transponder (Item 506613)

De contactloze ‘sleutel’ voor wAppLoxx
Met de tegen uitlezen beschermde Mifare Desfire EV1-transponder kunnen wAppLoxx dubbele knopcilinders comfortabel en veilig worden bediend: Eenvoudig de transponder in het moderne ABUS discus-design vóór de knop houden en openingscomfort met wAppLoxx beleven. De robuuste transponder kan eenvoudig aan de sleutelhanger worden gedragen.

Kleine transponder, grote veiligheid
Bij een eventueel verlies van de transponder kan deze snel via app of webinterface van de wAppLoxx Control worden gedeactiveerd. Aan de hand van de individuele en unieke nummers kan iedere transponder eenduidig worden geïdentificeerd. Het is mogelijk de cilinder voor verschillende en een willekeurig aantal wAppLoxx-sluitsystemen te programmeren.

Item: 506613
Kleur: zwart

Algemeen downloads:

wAppLoxx

Doordachte toegangscontrole. Daarvoor staat het nieuwe wAppLoxx-systeem. Dit systeem combineert de voordelen van een klassieke toegangscontrole met een flexibele en intelligente onlinebediening via intranet of internet. Sluitschema's maken en aanpassen, binnen enkele seconden reageren, deuren met een druk op de knop openen en het alarmsysteem activeren – het kan allemaal, niet alleen ter plaatse maar ook op afstand, waar u ook bent. De app ...
Meer producten uit deze categorie wAppLoxx