ABUS alarmsystemen beschermen objects tegen inbraak en brand

Alarmsystemen van ABUS zijn dankzij de intelligente soft- en hardware de ideale beveiligingsmanerger voor de particulieren en zakelijke markt. ABUS biedt draadloze alarmsystemen, hybride en bekabelde alarmsystemen die inbraak, brand, noodgeval, videobewaking en toegangscontrole in een systeem integreren. Zo beschermt u waardevolle bezittingen en biedt u uw klanten oplossingen die eenvoudig op maat kunnen worden gemaakt.

Alarminstallaties van ABUS: de veiligheidsmanagers voor uw bedrijf

Inbraak, diefstal, brand en technische schade creëren voor de getroffen bedrijven jaarlijks schade die in de miljoenen oploopt. Beveilig daarom uw bedrijfsgebouwen of uw kantoor met alarminstallaties van ABUS en beveilig uzelf tegen deze gevaren:

  • diefstal uit winkels en magazijnen
  • ontvreemding van computers of gegevensdragers en verlies van delicate bedrijfs- en klantengegevens
  • materiële schade en vandalisme
  • brand, rookgassen en waterschade 
  • overvallen en medische noodgevallen

Voor de beveiliging van objecten biedt ABUS twee systemen aan: het Secvest draadloos alarmsysteem voor de beveiliging van kleinere en middelgrote gebouwen en het Terxon hybride alarmsysteem (type MX en LX), waarmee objecten van elk formaat worden beveiligd.

Elk van deze installaties kan worden gebruikt als inbraakalarmsysteem of brandalarminstallatie en kan ook als volwaardige alarminstallatie individueel worden geconfigureerd – voor de bescherming van uw bedrijf en uw medewerkers. De alarminstallaties van ABUS beschermen mensen en goederen, zorgen voor de vroegtijdige herkenning en melding van gevaren en maken tijdige interventie mogelijk wanneer er iets gebeurt.

Terxon hybride alarmsystemen MX en LX

Compatibel en flexibel: dat zijn twee van de uitstekende eigenschappen die van toepassing zijn op de bekabelde alarmsystemen en de hybride alarmsystemen van de Terxon serie. Kantoorgebouwen of grotere complexen: de Terxon is de beveiligingsoplossing voor elke bedrijfseis en voor elk object. Daarom biedt ABUS het Terxon alarmsysteem in de twee formaten MX en LX aan.

Talrijke melder- en veelzijdige extra modules maken van de Terxon alarminstallatie een volledig beveiligingssysteem. Alle installaties beschikken over een alarmcentrale, een bedieningspaneel met LCD-tekstweergave, een analoog kiestoestel, een geïntegreerd logboek, relaisuitgangen, transistoruitgangen en veel meer.

De hybride alarminstallaties Terxon MX en LX verenigen de werelden van draadgebonden en draadloze alarmtechniek. Door een draadloze uitbreidingsmodule kunnen draadloze melders van de Secvest draadloze alarminstallatie in het Terxon alarmsysteem worden geïntegreerd. Zo kunt u het Terxon alarmsysteem met vaste bedrading op elk moment uitbreiden zonder het te moeten demonteren of kabels te leggen.

Naar de Terxon alarmsystemen

Alarmmelders

De alarmmelders van ABUS waarschuwen voor twee typische gevaren in het dagelijks leven: brand en water. Twee dingen zijn daarbij prioritair: comfort en veiligheid. Deze eenvoudige kleine ...

meer

Terxon bekabelde en hybride alarminstallaties

De bekabelde en hybride alarminstallaties van de Terxon-serie van ABUS zijn ideaal voor alle mogelijke soorten bedrijven. Laat u overtuigen door de sterke prijs-prestatieverhouding, de ...

meer