Seriële Programmeerkabel voor de Terxon MX (Item AZ5106)

  • Kabel voor het eenvoudig via de PC programmeren van de alarmcentrale
  • Nulmodemkabel

Seriële Programmeerkabel voor de Terxon MX (Item AZ5106)

Voor een goede en veilige werking moet dit product worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide specialist. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de laatste veiligheidsupdates en nieuwe functies.

De programmeerkabel is een accessoire voor de Terxon M. Met de seriële kabel kunt u via een COM poort van uw computer verbinden met de seriële poort van de Terxon M. Indien u computer niet over een seriële COM poort beschikt kunt u met de USB adapterkabel (AZ5107) gebruik maken van een USB poort. De voor het programmeren benodigde software kunt u gratis downloaden aan onze kant.

Item: AZ5106
Aansluitingen: Serieel
Kabellengte: 3 m

Omvang van de levering :

  • 1x Seriële programmeerkabel voor de Terxon MX

Algemeen downloads:

Accessoires

Perfect afgestemde accessoires zorgen voor een zuivere installatie door de alarmexperts en een stabiele werking van het alarmsysteem. Een grote verscheidenheid aan batterijen, accu’s, kabels, verdelers en gereedschap helpt de vakmonteurs, het Terxon alarmsysteem met vaste bedrading in uw object deskundig te installeren of uit te breiden. ...
Meer producten uit deze categorie Accessoires