Terxon LX is een alarmsysteem voor grote objecten

Voor de beveiliging van grotere objecten en gebouwencomplexen zijn de hybride alarminstallaties van ABUS van de serie Terxon LX geschikt. De enorme hoeveelheid functies en uitbreidbaarheid garanderen langdurige investeringszekerheid voor uw onderneming. Ook de integratie van componenten voor draadloze alarmen is mogelijk zodat u uw systeem indien nodig snel kunt schalen.

Grootte die de moeite loont

De ABUS Terxon LX alarminstallatie maakt de volledige beveiliging van objecten en grotere gebouwencomplexen mogelijk. Deze ABUS alarmcentrale voldoet met zijn uitgebreide programmeringsmogelijkheden aan de vereisten voor de beveiliging van grotere objecten en bedrijven. Vooral voor industriële gebouwen, hotels en winkelcentra is deze bekabelde en hybride installatie optimaal geschikt.

Onafhankelijke deelgebieden – het bijzondere hoogtepunt

De Terxon LX alarmcentrale beschikt over acht deelgebieden die onafhankelijk van elkaar ingeschakeld en uitgeschakeld kunnen worden. Deze functie is vooral in kantoorgebouwen van onschatbare waarde, want hier zijn meestal meerdere bedrijven met verschillende openingstijden in een gemeenschappelijk gebouw gevestigd. Met de Terxon LX is automatisch inschakelen of uitschakelen van de verschillende gebieden op individuele schakeltijden geen probleem.