Just touch: vanaf nu is uw vingerafdruk genoeg om het hangslot te ontgrendelen!

Wees bereid voor een geheel nieuwe dimensie hangsloten! Met onze ABUS Touch openen we de deuren en gaan wij samen met u de weg naar een fascinerende toekomst.

Vinger erop en het slot gaat open! © ABUS

Vinger erop, slot opent!

... onder een hoek van 360° en vanuit elke hoek! 

U kent het wel: op kelderdeuren, kluisjes of gereedschapskisten kan een hangslot vaak niet nauwkeurig onder een hoek van 90 graden worden bevestigd, zelfs niet als er een overval is aangebracht. Cijfersloten zijn meestal moeilijk in te stellen of de sleutel laat zich maar moeilijk in het slot te steken en omdraaien.

Met de ABUS Touch is dit verleden tijd: plaats uw vinger gewoon van bovenaf, van onderaf, van rechts, van links of waar u maar wilt en het hangslot gaat open. 

2 administrators. 8 gebruikers. Totaal: 10 vingers!

Heeft u een grote familie? Of u woont onder één dak met meerdere mensen? Prima! Dan kunt u van elke medebewoner een vingerafdruk opslaan. (Wij weten dat u niet bij de recherche werkt...)

De twee hoofdgebruikers slaan de nieuwe vingerafdrukken op en kunnen deze indien nodig weer verwijderen. U kunt maximaal acht extra gebruikers toevoegen. In totaal kunnen tien vingers worden ingeleerd - in theorie dus beide handen van één gebruiker. 

Just touch. ABUS Touch. © ABUS