Sluitsystemen – een veilige beslissing

Het sluitsysteem is een doorslaggevend element voor het hoogste niveau van veiligheid, comfort en flexibiliteit in gebouwen. Het regelt duidelijk wie toegang heeft tot uw gebouw en specificeert de toegangsrechten van deze personen. Een goed sluitsysteem neemt u niet bewust waar; het is er gewoon en doet zijn werk. Ons systeem is geen standaardoplossing, maar is een volledig en weldoordacht systeembouwpakket, waaruit u precies dat kiest wat u nodig heeft. Daarbij begeleiden wij u bij alle vragen over de beveiliging van uw gebouw, van het ontwerp van het sluitsysteem via de keuze van de juiste producten tot de toepassing en installatie ervan.

Overzicht

Sluitsystemen – Individuele oplossingen

Bij de keuze van het juiste sluitsysteem spelen veel factoren een rol. Een hoge productkwaliteit, lange levensduur en betrouwbaarheid van de producten, evenals flexibiliteit en een sterke service zijn slechts enkele van de criteria die een rol spelen in uw beslissing. Onze producten bieden u voor uw objectbeveiliging een compleet pakket dat is afgestemd op uw concrete eisen. Daartoe leveren wij u krachtige producten, die zowel in kleine als in zeer grote en complexe sluitinstallaties voor veiligheid zorgen. Met een sluitsysteem blijft u op lange termijn flexibel en kunt u te allen tijde reageren op veranderingen of uitbreidingen van uw gebouw. Om ervoor te zorgen dat u kunt rekenen op uw sluitinstallatie gaan wij bij onze sluitcilinders uit van de hoogste kwaliteit, nauwkeurigheid en een lange levensduur.

Ontdek hierna wat een sluitsysteem voor uw object kan presteren. Voor meer informatie of een concreet advies kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier.

Overzicht - Sluitsystemen van ABUS
Beveiliging voor uw gebouw

Veiligheid voor uw gebouwen

Een intelligent sluitsysteem heet gasten welkom. Tegelijk voorkomt het op een betrouwbare manier dat ongenode gasten toegang krijgen tot uw gebouw. Sluitsystemen garanderen u de hoogste mate van bescherming tegen inbraakpogingen door manipulatie van de sluitcilinder of met illegaal vervaardigde kopiesleutels. Daar zorgen vooral de gepatenteerde technologieën voor, die door onze Duitse ingenieurs ontwikkeld werden. Parallel daaraan beschikken alle mechanische en elektronische sluitcilinders over een effectieve bescherming tegen openboren of openbreken. VdS-gecertificeerde cilinders beschermen met hun bijzondere uitrusting veilig tegen het onbevoegd openen van de cilinder en garanderen u een optimale wettelijke beveiliging. Of het nu gaat om ondernemingen, openbare gebouwen, luchthavens of grote objecten: onze producten beveiligen betrouwbaar.

Altijd controle over het budget

Met het modulesysteem ontwerpt u uw sluitsysteem heel flexibel en hoeft u zich ook bij een beperkt budget niet tevreden te stellen met minder veiligheid. Wij zorgen ervoor dat het sluitsysteem snel rendeert en zich permanent terugbetaalt. Tegelijk staan wij tot uw beschikking met een sterke service. Een professionele planning en implementatie van uw sluitsysteem is even belangrijk als de producten en oplossingen zelf. Voor een perfect verlopend proces begeleiden en adviseren wij u samen met onze vakinstallateurs in elke fase van het project. Voor het onderhoud van uw sluitsysteem gedurende het gebruik ervan staat de vakinstallateur u steeds als aanspreekpartner terzijde voor vragen en wensen.

Het budget altijd onder controle

Elektronica en mechanica combineren

Het programma van mechanische sluitcilinders, elektronische cilinders en beslagen, evenals talrijke extra modules, biedt u alles om uw object op maat en naadloos te beveiligen. Daarbij profiteert u van optimale combinatiemogelijkheden en onze jarenlange ervaring in intelligente gebouwbeveiliging. Met  sluitsystemen kunt u ook speciale oplossingen zoals afstandsbediening, een gecombineerde alarmactivering of controle over de toegang tot technische hulpbronnen of elektrische schakelingen implementeren. Neem contact met ons op!

Elektronica en mechanica in combinatie
Mechanische systemen
Elektronische systemen
Distributeurs