Alarmkoppeling. Web. App.

Doordachte toegangscontrole. Het wAppLoxx systeem is een professioneel toegangscontrolesysteem voor woningen en kleine tot middelgrote objecten. Moderne toegangscontrole biedt niet alleen bescherming tegen inbraken, maar ook de mogelijkheid voor het beheren van rechten en tijdschema’s met een browser gebaseerde software via het web of per App. Naast het beheren van de toegang is het mogelijk om met de wAppLoxx het bestaande alarmsysteem in- en uit te schakelen.

wAppLoxx - Doordachte toegangscontrole

Het wAppLoxx Systeem is de oplossing voor een professioneel toegangscontrolesysteem bij kleine tot middelgrote objecten of woningen. De moderne toegangscontrole biedt niet alleen extra bescherming tegen inbraken, maar biedt ook de mogelijkheid om toegangsrechten en tijdschema’s te beheren - met de browsergebaseerde soft ware gewoon via internet of App. Bovendien maakt wAppLoxx het activeren / deactiveren van een bestaand alarmsysteem en de integratie van ABUS IP-camera’s voor videobewaking mogelijk.

  • Volledige oplossing voor toegangsbeheer en het activeren / deactiveren van alarmsystemen.
  • Geschikt voor kleine tot middelgrote objecten (1 - 20 deuren)
  • Snel en eenvoudig toegangsrechten aanmaken (tot voor 150 personen)
  • Besturing en beheer via webbrowser of App
  • Videobewaking kan worden geïntegreerd (tot 6 IP-camera’s)
  • Gebeurtenissturing per App (bijv. relaissturing, e-mail, push-notifi catie, toegang geweigerd enz.)
  • Geen abonnementskosten

Onderscheiden met de iF Design Award 2017

De wAppLoxx heeft overtuigd. Ons toegangscontrolesysteem wint één van de meest gerenommeerde designprijzen ter wereld.

De internationale juryleden oordeelden: wAppLoxx is eenvoudig te bedienen, flexibel en biedt klanten de zekerheid die van een toegangssysteem verwacht mag worden. De jury vond bovendien positief: dat toegangscontrole, alarm en videobewaking met een enkele handeling ingesteld kunnen worden. Naar keuze thuis of eenvoudig onderweg met een app of een browser – en dat alles via een versleutelde verbinding. De uiterst gevoelige gegevens zijn daarom altijd goed beschermd.

© ABUS wAppLoxx

Comfort en veiligheid voor uw woning

wAppLoxx © ABUS

Bij installatie in de eigen woning biedt wAppLoxx niet alleen een extra inbraakbescherming: voor vertrouwde personen kan de eigenaar met de App deuren openen, zelfs als hij niet thuis is. Is er al een alarmsysteem aanwezig? Ook dit kan met wAppLoxx volledig worden geactiveerd of gedeactiveerd. Ook elektrische deuropeners, verlichting of andere elektronische apparaten kunnen via de App worden aangestuurd.

Toegangsmanagement voor zakelijke objecten

wAppLoxx © ABUS

Binnen een onderneming is het belangrijk om de toegangsrechten van de medewerkers optimaal te beheren. Met wAppLoxx kan op ieder moment, snel veranderingen doorgevoerd worden. Met een paar muisklikken kunt u sluitplannen maken en wijzigen.

wAppLoxx voorkomt foutieve alarmen bij debediening van alarminstallaties © ABUS

wAppLoxx voorkomt foutieve alarmen bij debediening van alarminstallaties

Met het wAppLoxx Systeem kunt u niet alleen de toegang van uw gebouw managen, tegelijkertijd kunt u ook uw alarmsysteem in- en uitschakelen. Hierdoor heeft u een maximale controle over het complete object en voorkomt u ongewenste alarmmeldingen. De koppeling tussen de wAppLoxx en het alarmsysteem is een bekabelde verbinding. De rechten voor het in- en uitschakelen worden via de wAppLoxx gecon-fi gureerd. Eenvoudiger kan het niet! Het alarmsysteem kan direct door het bedienen van de wAppLoxx Cilinder in- en uitgeschakeld worden. De opdracht voor het in- of uitschakelen wordt draadloos aan de wApploxx Control, gegeven, die met het alarmsysteem verbonden is.

© ABUS wAppLoxx

Steeds zien iem is voor de deur

Het wAppLoxx Systeem biedt de unieke mogelijkheid om een videobewaking te integreren m.b.v ABUS IP-camera’s. Zo zien gebruikers altijd wie zich toegang tot het gebouw wilt verschaff en en kan bijvoorbeeld voor de postbode of de schoonmaker de deur openen met de App. Hiervoor zijn verschillende gebeurtenissen beschikbaar in de voorselectie van het systeem: toegang, toegang geweigerd en bijvoorbeeld ook het in- en uitschakelen van het alarmsysteem. Meer controle en veiligheid is onmogelijk. 

Compatibiliteit overzicht IP-camera´s WLX Integratie

Meer info over wAppLoxx in de brochure

Meer info over wAppLoxx in de brochure

Brochure wAppLoxx - Doordachte toegangscontrole

Web gebaseerd toegangsmanagement, alarmkoppeling en App bediening.

Een ander perspectief

Meer info over wAppLoxx naar site:

wapploxx.nl - Doordachte Toegangscontrole