Analoog HD Tube 2 MPx (1080p, 2.8 - 12 mm) (Item HDCC62550)

  • 2 MPx (Full HD 1080p) Resolutie: 1920 x 1080 @ 25 fps
  • Ultra Low-Light Performance voor uitstekende resultaten bij zwakke verlichting
  • True WDR vereffent licht-donkercontrasten effectief
  • Eenvoudige installatie en focussering via toegang op afstand met de Motorized-Zoom lens (2,8 – 12 mm)
  • Sterke IR-LED-techniek voor verbeterde belichting tot 40 m bij nacht
  • Beschermd tegen weersinvloeden (IP67) voor gebruik buiten
  • Perfect voor montage achteraf: Transmissie via CCTV-infrastructuur, zoals coaxkabel of 2-draads
  • Kabellengtes tot 500 m zonder verlies mogelijk
  • Veelzijdig assortiment houders voor eenvoudige en voordelige installatie

Analoog HD Tube 2 MPx (1080p, 2.8 - 12 mm) (Item HDCC62550)

Voor een goede en veilige werking moet dit product worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide specialist. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de laatste veiligheidsupdates en nieuwe functies.

ABUS Analoge HD: De duidelijkste beelden ooit
De Analoge HD Tube 2 MPx voor de bewaking van grote bewakingszones binnen en buiten heeft een hoogwaardige beeldopnemer. En biedt zo een haarscherp en vloeiend beeld voor een betere herkenning van de details.

Te veel licht, te weinig licht?
De Analoge HD Tube 2 MPx is de juiste keuze voor iedere uitdaging In het donker overtuigt de Ultra Low Light Performance van de tubecamera. Een krachtige True-WDR-functie zorgt in contrastrijke lichtsituaties voor gelijkmatige voor- en achtergrondscenario's.

24/7-bewaking voor binnen en buiten
De automatische dag/nacht-omschakeling van de verbeterde IR-LED-techniek zorgt voor een betere beeldbelichting bij schommelende lichtverhoudingen. Dankzij de beschermingsgraad IP67 is de Analoge HD Tube goed beschermd tegen wind en weer. Eenvoudige installatie door Motor-Zoom-lens en het grote assortiment ABUS-houders De geïnstalleerde camera wordt eenvoudig met afstandsbediening via de recorder gefocust en kan zo door slechts één persoon worden geïnstalleerd. Het grote aanbod houders biedt flexibiliteit voor iedere installatielocatie.

Analoge HD-technologie: Ideaal voor voordelige ombouw
Omdat de reeds in het object ingebouwde infrastructuur kan worden gebruikt, kan deze technologie flexibel in bestaande systemen worden ingebouwd. Eenvoudig camera's en recorder vervangen voor een betere performance van bestaande videobewakingssystemen. Coaxiale of 2-draads kabels kunnen eenvoudig ook met het nieuwe systeem worden gebruikt.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Benodigde accessoires:

CCTV Netstekkervoeding "Internationaal"
TVAC35001

Product aanbeveling