Technologieën voor variabele video-oplossingen

Een effectieve videobewaking is vooral gebaseerd op duidelijke beeldgegevens. Afhankelijk van het toepassingsgebied, de plaats van gebruik en de individuele behoeften varieert het voor de desbetreffende beveiliging relevante spectrum aan vereiste camerafuncties. Hieronder stellen wij de technologieën IP, HD-SDI, analoog HD (HD-TVI) en analoog voor, om u een overzicht te verschaffen over de sterke punten van de verschillende cameratypes.

Meer over de juiste techniek

Analoge techniek

Analoge videocamera's kunnen met de aanwezige netwerkstructuur worden uitgebouwd tot een hybride systeem – uw pc wordt een videorecorder.
meer informatie

Beeldopnemer

Pixim-sensoren met gepatenteerde regeltechniek passen elke afzonderlijke pixel aan de omgevingsverlichting aan: optimaal voor opnames met tegenlicht.
meer informatie

   

HD-SDI

Analoge videobewaking bestaat nu ook in HD. Kom meer te weten over de voordelen van deze geraffineerde technologie.
meer informatie

IP-sperfilter

De infrarood-sperfilter in dag/nacht-camera's van ABUS regelt de lichtinval op de beeldopnemer: bij daglicht houdt deze het storende IR-licht tegen.
meer informatie

   

IP-techniek

De IP-technologie is ideaal voor videobewaking: met videosoftware wordt elke pc een netwerkrecorder in bestaande LAN of WLAN.
meer informatie

WDR

Veel videocamera's van ABUS werken met WDR (Wide Dynamic Range) en HDR (Hyper Dynamic Range) om optimale beelden te verkrijgen bij opnames met tegenlicht.
meer informatie