Over ABUS Security Center GmbH & Co. KG

ABUS Security Center is een producent van innovatieve alarminstallaties, videobewakingssystemen en elektronischen sluitsystemen. Deze 100% dochter van de gerenommeerde ABUS KG concentreert zich sinds 1999 op de beveiligingsbehoeften van zowel kleine en middelgrote bedrijven als privégebruikers. Daarbij staat de ontwikkeling van bijzonder gebruiksvriendelijke en complete beveiligingsproducten op de voorgrond: het samengaan van mechanica, elektronica, alarm, video en toegangscontrole.

Het aanbod omvat bewakingscamera's en digitale videobewakingsrecorders, met inbegrip van hybride oplossingen die beproefde analoge cameratechniek in één systeem combineert met de modernste netwerkcamera's. Het assortiment draadloze en bekabelde alarminstallaties met integratie van video- en mechatronica-componenten stelt nieuwe normen op alarmeringsgebied. De verkoop van deze producten vindt uitsluitend plaats via de gekwalificeerde vakhandel, die uitvoerig is opgeleid in de eigen ABUS SC-Academy.

Het hoofdkantoor van ABUS Security Center is gevestigd in het Duitse Affing bij Augsburg; andere vestigingen bevinden zich in Duitsland en Nederland.

Contact

ABUS Security Center GmbH & Co. KG
Linker Kreuthweg 5
86444 Affing
Tel.: +49 82 07  959 90-0
E-mail: info.de@abus-sc.com

Partner-portaal: www.abus-sc.de