ABUS en sport

Sponsoring is vandaag de dag veel meer dan een contractuele kwestie – wie in de topsport prestaties wil leveren, heeft betrouwbare partners, commitment, betrouwbaarheid en innovatieve producten nodig. Het hele team moet alles geven voor het gezamenlijke succes. Ook als uiteindelijk slechts één teamlid de finish als eerste passeert. Sport staat voor teamspirit, het brengen van offers en ontberingen maar ook voor passie, toewijding en discipline. Het gaat om individuele successen en de prestaties van het hele team, de partner en voor de indrukwekkende wereld van de sport. 

   

Movistar Team

Sinds 2017 is ABUS officiële sponsor van het Movistar Team – het meest succesvolle professionele UCI-wielerteam ter wereld van de afgelopen vier jaar.

ABUS, nummer één op het gebied van beveiligingstechniek, en het Movistar Team, momenteel de beste wielerploeg ter wereld, sluiten door de sponsoring een partnerschap op het hoogste niveau. Als officiële veiligheidspartner en helmsponsor werken wij nauw samen met het Movistar Team aan gezamenlijke successen. Als drie weken durende wielerrondes binnen enkele seconden worden beslist, moet elk detail kloppen. ABUS-helmen maken het beslissende verschil tussen succes en nederlaag.

KROSS Racing Team

KROSS Racing Team, thuisbasis van regerend wereldkampioen Jolanda Neff, is een top mountainbike team gesponsord door ABUS. Na de oprichting in 2006, ontwikkelde het in een zeer korte tijd van een groep amateurs tot een professioneel team en rijdt nu op het allerhoogste wereldwijde niveau. Het team, dat zich richt op de Olympische discipline van Cross Country, omvat verschillende topatleten: wereldkampioen Jolanda Neff (SUI), UCI nummer 3 Maja Wloszczowska (POL), evenals de voormalige U23 Europees kampioen Fabian Giger (SUI) en Bartlomiej Wawak (POL). Sinds het wereldkampioenschap in Lenzerheide draagt ​​het MTB-team de Aventor met ultieme ventilatie.

Parkhotel Valkenburg-Destil Cycling Team

Parkhotel Valkenburg-Destil #PushingDreams is een professionele wielerploeg voor vrouwen. In 2014 maakte het team haar debuut in het peloton. Het team bestaat voornamelijk uit Nederlandse talentvolle rensters, maar heeft ook een aantal buitenlandse toppers. In 2018 maakten maar liefst zes rensters hun profdebuut bij de ploeg. ABUS is al enkele jaren partner van de dames Parkhotel Valkenburg-Destil. In 2018 rijden zij met customized GameChangers.

Vlasman Cycling Team

Sinds 2017 sponsort ABUS het Vlasman Cycling Team. Vanaf 2018 rijdt het team op Continental niveau. De wielerploeg is actief in de Topcompetitie en bestaat uit 12 renners, waaronder de winnaars van de Zesdaagse van Rotterdam Wim Stroetinga en Youri Havik. In augustus zal de baanrenner Dion Beukeboom een aanval doen op het werelduurrecord. De ploeg is een gevarieerd gezelschap van zowel baan- en wegrenners.

NBA Team Phoenix Suns

ABUS, een wereldwijde leider in veiligheid en beveiligingsoplossingen, start een langjarige strategische samenwerking met het NBA-team de Phoenix Suns. Het is de eerste grootschalige marketingverbintenis van ABUS in de Verenigde Staten en tegelijkertijd de eerste samenwerking van de Phoenix Suns op het vlak van beveiligingstechnologie. ABUS en de Phoenix Suns passen perfect bij elkaar: ze hebben allebei hun hoofdkwartier in de Valley en een sterke, succesvolle geschiedenis met een nog sterkere toekomst voor zich!