Nieuws

 

ABUS_Persbericht_bfh_3

Overname cilindertak van Metafa Holland BV door ABUS Nederland BV 

Son, 20 januari 2020 - ABUS Nederland BV heeft vanaf 7 januari de cilindertak overgenomen van Metafa Holland BV. Het familiebedrijf zet sinds 1971 al in op hoogwaardige producten, optimale veiligheid, snelle levertijden en complete service. In 1993 is Metafa een partner geworden van ABUS Pfaffenhain en levert de sluitsystemen aan de slotenmaker, sleutelspecialisten, ijzerwarenzaken gespecialiseerd in hang- en sluitwerk en toeleveranciers aan de bouw.

Door deze strategische overname integreert ABUS een deel van haar kernactiviteiten in haar eigen organisatie en heeft hierdoor directe toegang tot belangrijke marktspelers op de Nederlandse en Belgische markt. Alle medewerkers zullen hun werkzaamheden voorzetten bij ABUS op de huidige locatie in Son.

Ronald Kuyken, Managing Director van ABUS Nederland BV: “ABUS en Metafa volgen al vele jaren een gezamenlijk, op partnerschap gebaseerd pad. We zijn erg dankbaar dat Erik Mol ons de mogelijkheid heeft gegeven om een deel van zijn bedrijf over te nemen en toe te voegen aan ABUS Nederland, waardoor onze lokale aanwezigheid in Nederland wordt versterkt. 

Erik Mol zal met de firma Metafa verder opereren met de merken Hafi, Dieckmann en Keyline op de Nederlandse en Belgische markt. Door de synergiën met klanten en projecten zullen wij ook in de toekomst nauw met hem blijven samenwerken”. 

 
ABUS_overname_cilindertak_Metafa_1
ABUS_overname_cilindertak_Metafa_2
Erik Mol (li.), Directeur en eigenaar van Metafa Holland BV en
Ronald Kuyken, Managing Director van  ABUS Nederland BV,
bij de ondertekening van het contract in het hoofdkantoor
van de ABUS Groep in Wetter.
Het kantoor, gevestigd in de buurt van de Nederlandse
metropool Eindhoven. Alle medewerkers zullen op deze locatie
blijven werken.
   

Contact

ABUS Nederland B.V.
Merel Broeke
+31 35 621 00 61
marketing@abus.nl
www.abus.com

Downloads

Persbericht PDF

Afbeeldingen

Nieuws uit de wereld van de veiligheid

In onze nieuwsafdeling houden wij u op de hoogte over nieuws rondom het thema veiligheid en berichten we u over actuele trends en ontwikkelingen!

Nog meer nieuws

GameChanger #ID: customize naar wens

ABUS lanceert een nieuw concept genaamd ‘GameChanger #ID’. Dit maakt het mogelijk om de high-end fietshelm, de aerodynamische ABUS GameChanger, geheel naar wens te customizen. Simpel ...

meer