Van beginner tot professional

Wij willen dat sportfietsers goed beschermd op weg gaan. Daarom biedt ABUS een breed assortiment sportieve helmen. Ons aanbod is niet alleen gericht op professionals die in de hele wereld topprestaties leveren, maar ook op fietsers die 's avonds na het werk een rondje willen fietsen.

Onze highlights 2017 / 2018

De complete Road- en offroadhelmen – voor iedere behoefte de juiste veiligheidsoplossing

Moventor

Teaser-Moventor

All-mountain-helmen worden steeds interessanter voor mountainbikers. De Moventor is een goede keuze voor MTB-sporters. Deze past met zijn eigenschappen bij iedere race en is licht, extreem comfortabel, voortreffelijk geventileerd en voorzien van ABUS ActiCage, een in de EPS geïntegreerde structuurversterking, superveilig.

Aventor

Teaser-Aventor

Alpe d’Huez, Mont Ventoux of Col du Tourmalet. De Aventor is de juiste keuze voor maximale ventilatie bij de hoogste temperaturen. Met de grote ventilatieopeningen biedt hij de beste ventilatie-eigenschappen.
De ingebouwde ActiCage is vast verbonden met het EPS en zorgt voor de vereiste veiligheid.

Tec-Tical 2.1

Teaser-Tec-Tical-2.1

De Tec-Tical 2.1 is met zijn eigenschappen geschikt voor iedere race: Van de weg en cyclocross tot enduro en trial. Hij is licht, extreem comfortabel, voortreffelijk geventileerd en voorzien van ActiCage, een in de EPS geïntegreerde structuurversterking, superveilig. Veel professionals vertrouwen op deze helm.

Viantor

Teaser-Viantor

De Viantor is de hoogwaardige en lichte helm voor beginners waarin we veel beproefde technologieën uit de profsport hebben ingezet. Met de ponytail-compatibiliteit is deze helm de eerste keuze voor vrouwelijke fietsers met lang haar.

MonTrailer MIPS

Teaser-MonTrailer-MIPS

De MonTrailer MIPS beschermt het hoofd bijzonder goed bij een val . Het MIPS Protection System is een in de helm geïntegreerd element dat tijdens een val of stoot op het hoofd de overgedragen rotatiebeweging reduceert en zo het letselrisico verlaagt.

MonTrailer

Teaser-MonTrailer

Het speciale helmdesign van de ABUS MonTrailer zet een bril goed vast. Als er geen bril wordt gedragen, biedt de helm onder het transparante vizier bovendien extra ruimte voor een groter gezichtsveld bij de afdaling en dankzij de tint bescherming tegen verblinding.

MonTrailer ACE MIPS

Teaser-MonTrailer-ACE-MIPS

De MonTrailer ACE MIPS voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Het EPS in combinatie met de vijf omsluitende, buitenste schalen van polycarbonaat en de ABUS ActiCage maken deze helm veilig en robuust. Bovendien kan het MIPS Protection System extra veiligheid bieden bij een val waarbij men schuin op het hoofd terechtkomt. Het transparante vizier biedt de drager een goed algeheel zicht, zonder de trail uit het oog te verliezen.

MountK

Teaser-MountK

De MountK is de hoogwaardige en lichte helm voor beginners waarin we veel beproefde technologieën uit de profsport hebben verwerkt.
De vier moderne kleuren maken de MountK tot een gewilde helm.

Kinderhelmen

Smiley 2.0 Royal

Smiley 2.0 © ABUS

De Smiley 2.0 Royal is de perfecte helm voor kleine kinderen met loopfiets of als meerijder in het fietsstoeltje op mama's of papa's fiets. Dankzij het licht afhellende vlak aan de achterzijde van de helm zit het kind ontspannen en gemakkelijk in het stoeltje. Een eenvoudige kinderhelm in royale, gedempte kleuren met een grote reflector.

Hubble 1.1

Hubble 1.1 © ABUS

De Hubble 1.1. voldoet aan alle eisen die ouders aan een kinderhelm stellen: met de vizierachtige voorkant en het laag naar beneden doorgetrokken slaap- en nekgedeelte biedt hij extra bescherming. Het innovatieve Sun Protection System (SPS) beperkt de directe blootstelling aan de zon en voorkomt zonnebrand op de gevoelige hoofdhuid.