Beugelslot GRANIT™ Plus 640

Ondanks het verlaagde gewicht biedt het beugelslot GRANIT™ Plus 640 ook bij een hoog diefstalrisico goede bescherming voor uw hoogwaardige fiets.

Beugelslot GRANIT™ Plus 640

LICHTGEWICHT MET EEN HOGE DIEFSTALBEVEILIGING

Geen kans voor lange vingers: Het beugelslot GRANIT™ Plus 640 biedt de beste diefstalbeveiliging en is bovendien erg licht

Let u bij de aanschaf van uw fiets op elke gram en is een fietsslot een behoorlijke extra last? Niet met het beugelslot GRANIT™ Plus 640! Met krap 860 g is het een lichte begeleider, ook als uw tweewieler een keer op een locatie met een hoog diefstalrisico staat, zoals een station. Want intelligente techniek, zoals de picking-bestendige schijfcilinder "Plus" met automatische afdekking – evenals de dubbele vergrendeling "Double Locking" – zorgt voor een hoge bescherming tegen manipulaties. Door deze kwaliteit is het beugelslot GRANIT™ Plus 640 onderscheiden met een hele reeks testzegels, o.a. van OSIMZ (Rusland), evenals van testinstituten uit Finland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Groot-Brittannië.

Technologie:

  • 12 mm dikke ronde gehard stalen beugel
  • De beugel, het slothuis en de interne elementen van het slotmechanisme zijn vervaardigd van gehard speciaalstaal
  • Toepassing van speciale legeringen en lichtgewicht materialen
  • ABUS Plus cilinder biedt hoge bescherming tegen manipulatie, zoals picking

Toepassing:

  • Goede beveiliging bij een hoog diefstalrisico
  • Aanbevolen voor het vastzetten van waardevolle fietsen
  • Lichtgewicht messenger slot

Transport:

  • TexKF Mini - houder met flexibele textielband voor bevestiging aan framebuizen met een diameter van 21 - 80 mm. Het slot kan snel en gemakkelijk op zijn plaats worden geklikt voor vervoer.
  • SH B - de universele beugel voor beugelsloten past op verschillende framediameters van 20 - 55 mm. De houder kan horizontaal of verticaal aan het frame worden gemonteerd.

Tips:

  • Dit slot kan gelijksluitend besteld worden, wat inhoud dat verschillende sloten met één sleutel bediend kunnen worden
Beugelslot 640/135HB150 black 
Item 39702

Level: 12
Gewicht: 800 g
Security level Fiets: 12
Beugelslot 640/135HB150 red 
Item 39704

Level: 12
Gewicht: 800 g
Security level Fiets: 12
Beugelslot 640/135HB230 + TexKF black 
Item 39703

Level: 12
Gewicht: 1030 g
Security level Fiets: 12

Downloads:

Beugelsloten

Het beugelslot behoort niet voor niets tot de klassiekers onder de fietssloten. Het massieve materiaal zonder bewegende delen buiten het sluitmechanisme zelf, biedt een uitstekende uitgangspositie voor de meest hardnekkige weerstand. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van beugelsloten zijn we in staat om onze unieke technologie en het materiaal op de meest effectieve wijze toe te passen. Mede hierdoor zijn we een van de belangrijkste ...
Meer producten uit deze categorie Beugelsloten