Kettingslot 1510/60 Security Department (Item 78098)

Het kettingslot My first ABUS 1510 Security Department koppelt betrouwbare ABUS veiligheid met functies die het bedienen door kinderen kinderlijk eenvoudig maken.

Kettingslot 1510/60 Security Department (Item 78098)

EEN SLOT, GEMAAKT VOOR KINDERHANDEN

Zo leuk is fietsveiligheid. De My first ABUS 1510 Security Department is exact het juiste slot voor alle kleine fietsers.

Kleine fietsers zijn nooit te jong om te leren over veiligheid in het wegverkeer. Hierbij hoort natuurlijk ook het correct afsluiten van de eigen fiets en deze beschermen tegen diefstal.

ABUS begeleidt jonge fietsers bij deze eerste belangrijke stappen met de My first ABUS 1510 Security Department. Dit kettingslot heeft niet alleen talrijke kindvriendelijke functies die het hanteren kinderlijk eenvoudig maken. Ziet het slot er ook nog eens leuk uit als een politiewagen, vinden kinderen het leren ook extra leuk.

Technologie:

  • 4 mm dikke ketting met textielhoes om beschadigingen aan het frame te voorkomen
  • Gebruik wijst voor zich dankzij automatisch sluitende cilinder
  • Dit slot wordt geleverd met twee sleutels
Item: 78098
Artikelgroep: 04
Diameter: 4 mm
Gewicht: 280 g
Houder: exclusief houder
Kleurontwerp: blue
Lengte: 60 cm
Soort vergrendeling: Sleutel
Tas: zonder transporttasje
Verpakkingseenheid: 6
kleur: blauw

Downloads:

Kettingsloten

De combinatie van een frameslot met een aanvullende ketting is een prima keuze om uw fiets te beschermen. Op basis van zijn flexibiliteit biedt de combinatie van een frameslot met een aanvullende ketting een hoog gebruiksgemak en daarnaast veel mogelijkheden om de fiets aan vaststaande voorwerpen vast te maken. Een fiets die ergens aan bevestigd is, kan niet zomaar opgetild en meegenomen worden. Een enorm voordeel op veiligheidsgebied. ...
Meer producten uit deze categorie Kettingsloten