Ketting ACL 12/100 black (Item 18243)

De staalkabel ADAPTOR CABLE is een super aanvulling voor uw ringslot van ABUS. Voor een praktische beveiliging van de fiets of extra accessoires.

Ketting ACL 12/100 black (Item 18243)

VOOR EXTRA VEILIGHEID

Met de ADAPTOR CABLE beveiligt u zeer comfortabel uw fiets of uw fietsaccessoires. Eenvoudig met een geschikt ABUS ringslot verbinden en klaar.

De ADAPTOR CABLE is een hoogwaardige staalkabel, die dient als extra beveiliging voor uw fiets of voor diverse accessoires aan een aanwezig ABUS ringslot. Met de ringslot-kabel kunt u bijvoorbeeld heel snel en eenvoudig uw fietstas, een zadeltas of een fietshelm, als deze niet wordt gebruikt, tegen diefstal beveiligen. Geschikte fietssloten voor de ADAPTOR CABLE zijn onder andere de ABUS ringsloten 4960, 5850, 5650 en 5950.

Technologie:

  • 12 mm dikke hoogwaardige staalkabel
  • Maakt het mogelijk om de fiets aan een vast object vast te zetten

Toepassing:

  • Beveiliging van de fiets tegen ongeoorloofd gebruik dmv bevestiging aan de vaste wereld
Item: 18243
Artikelgroep: 04
Diameter: 12 mm
Gewicht: 416 g
Lengte: 100 cm

Downloads:

Ringsloten

Het ringslot is het basisslot voor bijna iedere fiets! Het praktische slot is een makkelijk en snel te bedienen slot dat er met name voor zorgt dat dieven niet op uw fiets wegrijden. Door aansluitmogelijkheden voor accessoires als kettingen en kabels kan uw fiets nog effectiever tegen diefstal beschermd worden. Naar wens kunnen framesloten tevens in een uitvoering geleverd worden, waarbij de sleutels ook verwijderd kunnen worden wanneer het ...
Meer producten uit deze categorie Ringsloten