Muur- en grondankers WBA100 GRANIT™ (Item 27161)

Het ABUS muur- en grondanker GRANIT™ WBA 100 is de veilige vastzetmogelijkheid voor uw tweewieler – ideaal voor kelder, garage en erf.

Muur- en grondankers WBA100 GRANIT™ (Item 27161)

WAAR SLOTEN VAN HOUDEN

Niet elke parkeerplaats biedt de mogelijkheid om uw fiets veilig te parkeren. Het muur- en grondanker GRANIT™ WBA 100 is hierbij een betrouwbare hulp.

Dit kwaliteits-bevestigingsanker kan zowel in de muur als in de vloer worden gemonteerd. De 16 mm dikke beugel van gehard speciaalstaal biedt maximale sterkte. Wie z'n ABUS slot hiermee combineert, heeft goede voorzorgsmaatregelen getroffen voor de diefstalbeveiliging van z'n bike.

Het muur- en grondanker GRANIT™ WBA 100 zit inderdaad bij een vakkundige montage zo stevig vast, dat het gebruik bij een huurhuis eerst moet worden afgestemd met de verhuurder. Eenmaal aangebracht, is het verwijderen alleen nog met een grote inspanning mogelijk – en dat is ook goed zo.

Technologie:

  • De 16 mm dikke beugel is vervaardigd van gehard speciaalstaal en biedt extreem hoge weerstand tegen agressieve kraakpogingen
  • Inclusief bevestigingsmateriaal

Toepassing:

  • Dit anker biedt de mogelijkheid om fietsen, scooters, motorfietsen of quads aan de vaste wereld te bevestigen, bijvoorbeeld in garage of tuin.
  • De WBA 100 kan zowel aan de grond als aan de wand gemonteerd worden. De hoogst mogelijke veiligheid in combinatie met een ABUS slot!

Tips:

  • Als het anker deskundig gemonteerd is, is deze slechts met enorme moeite te verwijderen
  • Dankzij de vorm en hoogwaardige kunststofafdekking kan er zonder problemen over de WBA100 heen gereden worden
  • De WBA100 kan dankzij de watervaste uitvoering zowel binnen als buiten gebruikt worden
  • De WBA100 beschikt over een 4* ART goedkeuring!
Item: 27161
Level: 20
Artikelgroep: 04
Beugelbreedte: 77 mm
Beugeldiameter: 16 mm
Beugelhoogte: 65 mm
Breedte: 165 mm
Gewicht: 1880 g
Hoogte: 160 mm
Security level Motorfiets: 20
WBA 1: 16 mm
WBA 2: 65 mm
WBA 3: 77 mm

Trailersloten

Leg uw aanhanger aan de ketting: Wie op het water van zijn boot wil genieten, moet de aanhanger voor de boot meestal zonder toezicht op het vaste land achterlaten. Met de kettingsloten van ABUS kunt u deze handige aanhangers beschermen tegen grijpgrage dieven en zorgeloos genieten van uw vaartocht. Door de veelzijdigheid van onze veiligheidssystemen is er voor iedere toepassing een passende oplossing. ...
Meer producten uit deze categorie Trailersloten