Panorama Buiten IP-Dome 6 MPx (Item TVIP86900)

  • 360°/180° panorama-weergaven met maximaal 6 MPx-resolutie
  • Robuuste design en hoge beschermingsklasse (IP66)
  • Digitaal, traploos draaien, kantelen en zoomen zonder mechanische camerabeweging
  • Vrij configureerbare toeren (Pan/Tilt)
  • Tot 25 fps realtime video

Panorama Buiten IP-Dome 6 MPx (Item TVIP86900)

Voor een goede en veilige werking moet dit product worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide specialist. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de laatste veiligheidsupdates en nieuwe functies.

360°- of 180°-panoramabewaking
De compacte en weerbestendige 6 megapixel Hemispheric IP domecamera voor buitenshuis levert een ononderbroken gezichtsveld van 360° en biedt zo nieuwe toepassingen. Dit is de ideale camera-oplossing voor een breed spectrum van omgevingen voor zowel binnens- als buitenshuis. Aan het plafond gemonteerd, biedt de camera de optie om een complete ruimte te bewaken.
Flexibel gebruikslocatie
De voor buitenshuis toepassingen (temperatuurbereik -25° tot +60°) geschikte camera kan gebruikt worden om activiteiten te observeren, de mensenstroom te volgen en het gebouwmanagement te optimaliseren. De geïntegreerde IR's hebben een reikwijdte van ca. 5 meter en zorgen ook ‘s nachts voor een duidelijk videobeeld. Door Power over Ethernet (PoE) wordt de installatie vereenvoudigd.
Met de luidspreker en de ingebouwde microfoon is bovendien een two-way audio-communicatie mogelijk via de webinterface van de camera, door middel van een op de computer aangesloten microfoon.
Flexibele weergaven – eenvoudige bediening
Er zijn 5 mogelijke beeldweergaven: een 360°-beeld, een panoramabeeld, een dubbel panoramabeeld, een 360°-weergave met drie vrij configureerbare posities evenals een panoramabeeld met drie vrij configureerbare posities.
De camera kan eenvoudig via de camerawebinterface worden bediend. Op deze manier kan digitaal draaien, kantelen en zoomen heel eenvoudig worden geregeld – de toeren van de camera zijn vrij configureerbaar.
Aanwijzing:
Als aanvullende accessoires zijn een installatiebox (TVAC31280) en een installatiebox met plafondhouder (TVAC31290) verkrijgbaar.

Algemeen downloads:

Extra informatie: